1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. ARMAS ALGATUS! Pane karud laste rõõmuks aknale!
ARMAS ALGATUS! Pane karud laste rõõmuks aknale!

ARMAS ALGATUS! Pane karud laste rõõmuks aknale!

Maris Marko jagas sotsiaalmeedias toredat algatust, et võiks panna laste rõõmuks akendele kaisukarusid ja muid vahvaid loomi, et õues jalutavad lapsed saaksid neid “jahtida”.

„Me peame karujahti“ on üle 30 aasta tagasi välja antud inglise lasteraamat. Miks sellest täna rääkida? Aga sellepärast, et mänguväljakud on kinni ja väikestel inimestel pole kuigi palju meelelahutust,” selgitab Maris Marko üleskutset. Siis saaksid lapsed ringi jalutada ning akendelt karusid “jahtida”.

“See on väga armas algatus, ma arvan, et me võiksime sellega kaasa minna. Ma kujutan vabalt ette ka oma täiesti täisealisi sõpru karupilte klõpsimas ja internetis jagamas,” kirjutas naine Facebookis.

„Me peame karujahti“ on üle 30 aasta tagasi välja antud inglise lasteraamat. Miks sellest täna rääkida? Aga sellepärast,…

Posted by Maris Marko on Reede, 27. märts 2020

„Me peame karujahti“ on üle 30 aasta tagasi välja antud inglise lasteraamat. Miks sellest täna rääkida? Aga sellepärast, et mänguväljakud on kinni ja väikestel inimestel pole kuigi palju meelelahutust. Nii on juba päris mitmes riigis hakatud majade akendele panema kaisukarusid ja muid vahvaid loomi, et õues jalutavad lapsed saaksid neid „jahtida“. Päris väikesed lustivad niisama, natuke suuremad loevad kaisukad üle ka.
See on väga armas algatus, ma arvan, et me võiksime sellega kaasa minna. Ma kujutan vabalt ette ka oma täiesti täisealisi sõpru karupilte klõpsimas ja internetis jagamas.

 

Kui märkad midagi, mida võiks või lausa peaks eriolukorras inimeste rõõmustamiseks, lohutamiseks, inspireerimiseks või tunnustamiseks heade uudiste portaalis jagama, saada sinagi vihjed e-mailile vihje@goodnews.ee

Head Uudised GoodNews