1. Avaleht
  2. Keskkond
  3. Avaneb võimalus taotleda toetust keskkonnaprojektidele
Avaneb võimalus taotleda toetust keskkonnaprojektidele

Avaneb võimalus taotleda toetust keskkonnaprojektidele

Foto: Vello Veskimäe

Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) kuulutab välja keskkonnaprogrammi 2013. aasta esimese taotlusvooru taotluste esitamise tähtajaga 26. märts 2013. Avaneva vooruga on muutunud ka finantseerimise kord.

Finantseerimise korra muudatuste eesmärgiks on täpsustada projekti taotlustele kehtestatud nõudeid ja projektide rahastamise tingimusi. Peamiselt puudutavad muudatused veemajanduse, jäätmekäitluse ja keskkonnateadlikkuse valdkondade projekte.

Jätkuvalt on toetatavate tegevuste hulgas maastikupilti kahjustavate kasutusest välja langenud ehitiste lammutaminejäätmekäitluse programmist ning keskkonnateadlikkuse edendamine, mis on aastaid olnud taotlejate seas üks populaarseimaid programme. Jätkub ka väikeprojektide toetamine, milleks tuleb rahastamise taotlused esitada olenemata maksumusest vastavasse valdkondlikusse programmi

Täpsemat infot taotlemise ja finantseerimise korra muudatuste kohta leiab:http://www.kik.ee/et/taotlejale/keskkonnaprogrammist

Keskkonnaprogrammist on võimalik taotleda toetust keskkonnaprojektidele kümnes valdkonnas: veemajandus, keskkonnakorraldus, looduskaitse, metsandus, kalandus, maapõu, atmosfääriõhukaitse, merekeskkond, keskkonnateadlikkus ja jäätmekäitlus.

Head Uudised GoodNews