1. Avaleht
  2. Kunst
  3. “Disainijutud. Vol 6” – Disainijutud jõuavad täna Narva
“Disainijutud. Vol 6” – Disainijutud jõuavad täna Narva

“Disainijutud. Vol 6” – Disainijutud jõuavad täna Narva

Sel korral toimuvad Disainijutud (Design Talks) 28. septembril kella 17.30-19.30 Vaba Lava Narva teatrikeskuses.

Vesteldakse konkursi Eesti Disainiauhinnad 2020 parimate tööde näidetel. Kuidas luua häid tooteid ja teenuseid? Milline on hea disain? Kuidas näeb välja disainiprotsess? Sündmus toimub eesti, vene ja inglise keeles ning on tasuta, ent vajab registreerimist.

Üritusel alapealkirjaga ‘‘Kuidas disain saab kasulik olla?‘‘ saavad sõna Lydia Petrova, Sven Sõrmus, Pavel Sidorenko, Vitali Valtanen ja Anton Ossipovski.

Üritusele on oodatud ettevõtjad, toote- ja teenusearendajad, toote- ja turundusjuhid, avaliku sektori töötajad, üliõpilased ja kõik ülejäänud disainihuvilised.

Üritus toimub Narvas Eesti disainiauhindade näituse raames. Näitus on tasuta sissepääsuga ning seda saab külastada 30. septembrini.

Disainijutte korraldab Eesti Disainikeskus. Sündmust rahastab Euroopa Liidu Regionaalarengufond. Varasemaid Disainijuttude salvestusi saab vaadata Eesti Disainikeskuse Youtube‘i-kanalis.

Korraldajad paluvad sündmusel osalemiseks esitada kõigil üle 18-aastastel inimestel COVID-19 tõend (vaktsineerimise, läbipõdemise või hiljutise testimise kinnituseks) ning isikut tõendav dokument. Kohapealset kiirtestimist ei toimu. COVID-19 tõendi puudumisel sündmusel osaleda ei saa.

Head Uudised GoodNews