1. Avaleht
  2. Haridus
  3. Eesti ANK ja Tallinna Ülikooli Pedagoogiline Seminar edendavad õppetegevust
Eesti ANK ja Tallinna Ülikooli Pedagoogiline Seminar edendavad õppetegevust

Eesti ANK ja Tallinna Ülikooli Pedagoogiline Seminar edendavad õppetegevust

1013123_61450762Eesti Avatud Noortekeskuste Ühendus (Eesti ANK) ja Tallinna Ülikooli Pedagoogiline Seminar sõlmivad täna koostööleppe, mille eesmärk on tihendada koostööd akadeemilise õppetegevuse ja valdkonna ekspertide vahel.

Koostöö sihiks on tagada tudengitele ajakohasem ettevalmistus tööks noortevaldkonnas ja aidata neil paremini siseneda selles valdkonnas tööturule.

Koostöö raames korraldavad pedagoogiline seminar ja Eesti ANK vastastikust infovahetust, osalevad koos noortevaldkonna õppe- ja uurimistöö korraldamisel ning pingutavad ühiselt selle nimel, et tudengitel oleks kergem leida kooli lõppedes erialast tööd.

Koostööleppe allkirjastavad Tallinna Ülikooli Pedagoogilise Seminari direktor Silver Pramann ja Eesti ANK juhatuse aseesimees Tiina Sinijärv.

TLÜ Pedagoogiline Seminar on rakenduskõrgharidust andev õppeasutus Tallinnas.  Koolis on võimalik omandada rakenduslikku kõrgharidust kolmel erialal: koolieelse lasteasutuse õpetaja, noorsootöö ja sotsiaaltöö.

MTÜ Eesti Avatud Noortekeskuste Ühendus on üleriigiline eestkosteorganisatsioon, mis ühendab 130 Eestis asuvat noortekeskust.

Head Uudised GoodNews