1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Eesti Õdede Liit tunnustas õdedepäeval Narva Haigla parimaid õdesid
Eesti Õdede Liit tunnustas õdedepäeval Narva Haigla parimaid õdesid

Eesti Õdede Liit tunnustas õdedepäeval Narva Haigla parimaid õdesid

Eesti Õdede Liit tähistas eelmisel nädalal, 12. mail, rahvusvahelist õdedepäeva, pöörates tähelepanu õdede olulisele rollile tervishoiusüsteemis ning tunnustades nende pühendumust ja professionaalsust. Sel puhul korraldatud sündmusel anti välja auhinnad parimatele õdedele ning tunnustati silmapaistvaid panustajaid õendusalases koolituses.

Kokku esitati auhinnakandidaate üle Eesti, kuid Narva Haigla õed tõid koju mitmeid auhindu.

Eesti Õdede Liit soovib südamest õnnitleda järgmisi õdesid nende väljapaistvate saavutuste puhul:

  • Jelena Kangas (vaimse tervise õde)
  • Galina Kuznetsova (õendusabiosakonna vanemõde)
  • Alina Reznichenko (uroloogia õde)

Narva linnapea Jaan Toots tunnustas Narva haigla ülemõde Natalja Metelitsat tema silmapaistva töö eest tervishoiuvaldkonnas ning panuse eest kogukonna tervise edendamisel. Linnapea väljendas oma tänu ja tunnustust ülemõele tema pühendumuse ja professionaalsuse eest, mis on oluliselt kaasa aidanud Narva haigla õendusvaldkonna töö arengule ning patsiendikesksele abile. Natalja sõnul on tunnustus suureks motivatsiooniks ning ta jätkab oma tööd tervishoiuvaldkonnas pühendunult ja innukalt.

Narva linnapea Jaan Toots tunnustas Narva haigla ülemõde Natalja Metelitsat tema silmapaistva töö eest tervishoiuvaldkonnas ning panuse eest kogukonna tervise edendamisel.

Head Uudised GoodNews