1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Eesti Pank kuulutab välja Urmas Sepa teaduspreemia konkursi
Eesti Pank kuulutab välja Urmas Sepa teaduspreemia konkursi

Eesti Pank kuulutab välja Urmas Sepa teaduspreemia konkursi

Eesti Pank kuulutab välja Urmas Sepa teaduspreemia konkursiEesti Pank kuulutab Eesti noorte teadlaste majandusuuringute väärtustamiseks välja Urmas Sepa mälestusele pühendatud teaduspreemia konkursi, kus võivad osaleda ka juba magistri- või doktoriõpingud lõpetanud noored.

2014. aastal annab Eesti Pank välja kaks teaduspreemiat: 2300 eurot doktoritööl põhineva või doktoriõpingute raames läbiviidud uurimistöö eest ning 1300 eurot magistri väitekirjal põhineva või magistriõpingute raames läbi viidud uurimistöö eest.

Konkursil võivad osaleda kõik, kes on konkursi väljakuulutamise ajal kuni 35aastased ja õpivad konkursi väljakuulutamise ajal Eesti haridusministeeriumi akrediteeritud magistri- või doktoriõppekava järgi. Alates eelmisest aastast võivad konkursil osaleda ka need, kes on nimetatud õppekava raames juba omandanud magistri- või doktorikraadi.

Konkursil võivad osaleda ka uurimisgrupid, kui uurimisgrupi kõik liikmed vastavad eelnimetatud tingimustele.

Konkursil osalemise tingimuste kohta saab täpsemat infot Eesti Panga kodulehelt.

Dokumentide esitamise tähtaeg on 12. september 2014. Palume dokumendid saata aadressil rahapoliitika ja majandusuuringute osakond, Eesti Pank, Estonia pst 13, 15095 Tallinn või e-postil aadressil liina.kulu@eestipank.ee

Konkursi tulemused avalikustab Eesti Pank hiljemalt 1. novembril 2014 oma kodulehel.

Head Uudised GoodNews