1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Eestlannad pälvisid rahvusvahelisel vanaemade iluduskonkursil tiitleid
Eestlannad pälvisid rahvusvahelisel vanaemade iluduskonkursil tiitleid

Eestlannad pälvisid rahvusvahelisel vanaemade iluduskonkursil tiitleid

Päikeselises Bulgaarias toimus 21. jaanuaril suurejooneline rahvusvaheline vanaemade iluduskonkurss Grandma Universe 2019, mille tulemuste põhjal on nüüd Eestis Euroopa ilusaim vanaema, planeedi ja galaktika ilusaim vanaema ning Universumi teine printsess.

Natalja Mänd.

Mullu detsembris toimus Tallinnas vanaemade iluduskonkurss Grandma Universe / Classic Estonia, mille korraldas agentuur Angel Models. Mõlemad kohaliku konkursi võitjad, esimene printsess ja rahva lemmiku tiitli omanik lähetati iluduskonkursile Grandma Universe 2019. Konkurss toimus juba 10. korda. Kroonile pretendeerisid 21 osalejat maailma eri paikadest. Näiteks osalesid konkursil ka Peruu, Malaisia ja Korea esindajad. Finaalile eelnesid proovid, kohustuslikud visiidid ja pidulikud vastuvõtud. Finaal toimus uhkes kuninglikus palees, osalejad näitasid rahvuskostüüme, oli talendivoor ja õhtukleitidevoor.

Meie osalejad esinesid väga edukalt. Mainekas rahvusvaheline žürii hindas kõrgelt Põhjamaa naiste ilu ja graatsiat. Riitta Kondelin (60) pälvis Сlassic Universe Europe 2019 tiitli, Natalja Mänd (58) on nüüd Grandma Galaxy 2019 tiitli omanik, Inga Virolainen (56) pälvis Grandma Planet 2019 tiitli. Lilia Kozlova sai maineka auhinnalise koha, kolmanda peakrooni ja tiitli Grandma Universe II.

Classic kategoorias pälvisid auhinnalised kohad ja peakroonid:

Mrs Classic Universe 2019 – Svetlana Issajeva – Venemaa

Mrs Classic Universe 2019 I – Park Jung Bin – Korea

Mrs Classic Universe 2019 II – Amita Malhotra – Malaisia

Mrs Classic Universe 2019 III – Serin Makson – Singapur

Mrs Classic Universe 2019 IV – Vina Patil – Inglismaa

Lilia Kozlova.

Grandma Universe 2019 võitja on Isabella Herero (Hispaania). Auhinnalised kohad pälvisid:

Grandma Universe 2019 I – Oksana Kotlarenko – Ukraina

Grandma Universe 2019 II – Lilia Kozlova – Eesti

Grandma Universe 2019 III – Griit Dons – Belgia

Grandma Universe 2019 IV – Olga Abolinja – Läti

Lilia Kozlova sõnul andis konkurss võimaluse end proovile panna. „Kõik unistused täituvad. Uskuge endasse ja oma ilusse, liikuge oma eesmärgi poole. Pidage meeles, et naine on ilus igas vanuses. Kindlasti tuleb selle nimel tööd teha, kuid tööta ei saa ka leiba,“ lisas Lilia.

Kõiki, kes sooviksid osaleda järgmistel konkurssidel, palutakse saata kiri angelmodelseu@gmail.com.

Grandma Universe 2019 osalejatega saab kohtuda 27. jaanuaril laste ja noorte modellikonkursil Future Fashion Faces Kids Estonia 2019, mis toimub restoranis Merlot.

Head Uudised GoodNews