1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. ELISA I Eelmisel aastal naelutas telerite ette enim vaatajaid „Tantsud tähtedega“
ELISA I Eelmisel aastal naelutas telerite ette enim vaatajaid „Tantsud tähtedega“

ELISA I Eelmisel aastal naelutas telerite ette enim vaatajaid „Tantsud tähtedega“

Möödunud aastal nägi Eesti telekanalitel ilmavalgust rekordarv erinevaid tõsielu- ja laulusaateid. Elisa Elamuses osutus kõige järelvaadatumaks uus hooaeg hittsaatest „Tantsud tähtedega“ ja Elisa Huubis oli populaarseim komöödiasari „Uus algus“.

Läinud aasta tõi telekraanile mitmeid uusi teleprojekte. Ilmavalgust nägid nii vanad kui uued tõsielusaated, põnevad laulusaated ja juba vaatajate südames olnud tantsusaade.

Elisa Elamuse järelvaatamise statistikas jõudis 2022. aasta TOP-is esikohale „Tantsud tähtedega“, mis kogus meeletult vaatajaid kogu hooaja vältel. Järgnes skandaalne tõsielusaade „Vallaline kaunitar“ ja  laulusaadetest olid populaarsed „Ma näen su häält“, „Eesti Laul 2023“ ja „Salalaul“.

„Üle mitme aasta tele-eetrist kadunud tantsusaade tegi möödunud aastal väga tugeva soorituse nii tantsijate kui produktsiooni poolelt ja tõi ekraanide ette rekordiliselt vaatajaid. Loodame, et tantsusaal jääb avatuks ka alanud aastal, sest laulu- ja tõsielusaadetele kulub eetrisse ära üks tõsine konkurent. Möödunud aastal nägi tõusu ka kohalikele voogedastusplatvormidele toodetud eksklusiivne sisu ja paistab, et aina enam jõuab nii eesti televaatajani kvaliteetseid seriaale,“ sõnas Elisa meelelahutusvaldkonna juht Kertu Popp.

Elisa Huubi jõudis möödunud aastal viis uut hooaega originaalsarju, millest neli on täiesti uued projektid. Populaarseim neist oli koguperekomöödia „Uus algus“, mis osutus ka Huubi kõige vaadatuimaks saateks möödunud aastal. Menukateks osutusid ka hullumeelne meelelahutussaade „Pöördes“, alati menukas reisisaade „Kaks kanget Mehhikos“ ja kinorekordeid purustanud keskaegse Tallinna mõrvamüsteeriumit lahendav „Apteeker Melchior“. Vaadatuimate sarjade hulka jõudis ka äsja kinodest Elisa Huubi maandunud tõsielulistel sündmustel põhinev spordidraama „Kalev“.

Head Uudised GoodNews