1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Elron sõidutab presidendimatkale pikema rongiga
Elron sõidutab presidendimatkale pikema rongiga

Elron sõidutab presidendimatkale pikema rongiga

Seoses 2. märtsil toimuva presidendimatkaga teenindab Elron hommikust Tallinna-Aegviidu ja õhtust Aegviidu-Tallinna reisi pikema koosseisuga.

„Selleks, et kõik kaasalööjad saaks just rongiga Aegviitu matkale sõita, teenindame laupäeval Tallinna-Aegviidu kell 10.25 väljuvat reisi tavapärasest pikema rongiga. Aegviidust kell 15.21 väljuv rong on samuti pikem. Rongipiletid soovitame veebist ette osta,“ sõnas Elroni kommunikatsioonijuht Mariis Adamberg.

Presidendimatka projektijuhi Kadri Toominga sõnul on ilm juba kevadine ja linnas küll lumi juba läinud, aga Aegviidu ja Jäneda metsade vahel on lund veel üsna palju. „Julgelt võib sellel aastal suusad kaasa pakkida, sest metsarada on ka sellel aastal ainult suusatajatele. Kõik jalgsimatkahuvilised saavad kasutada kergliiklusteed.“

Kümne kilomeetri pikkune presidendi matkarada viib Aegviidust läbi Nelijärve Jänedale. Presidendimatkal osaleb ka president Kersti Kaljulaid, kellele president Arnold Rüütel andis mullu üle matka patrooni tiitli. Matkal osalemine on tasuta. Päeva juhib Tõnis Milling.

Head Uudised GoodNews