1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. ESITA KANDIDAAT I Täna on viimane päev esitada kandidaate Aasta Suurpere konkursile
ESITA KANDIDAAT I Täna on viimane päev esitada kandidaate Aasta Suurpere konkursile

ESITA KANDIDAAT I Täna on viimane päev esitada kandidaate Aasta Suurpere konkursile

Veel viimast päeva on võimalus esitada kandidaate Aasta Suurpere konkursile, mille võitja saab 7000 euro suuruse stipendiumi ning tiitli Aasta Suurpere 2020.

MTÜ Eesti Lasterikaste Perede Liit koostöös Bigbankiga ootab üheteistkümnendat korda toimuvale Aasta Suurpere konkursile osalema Eestimaa nelja või enama lapsega perekondasid, kes on toimekad, tegusad ja eeskujuks teistele. Kandideerima oodatakse peresid, kus vanemad panustavad oluliselt laste heaolusse ja arengusse.

Suurperede liidu juhi Aage Õunapi sõnul on kõige suuremaks eeskujuks need perekonnad, kus vanemad suudavad oskuslikult kombineerida mitme lapse kasvatamisega kaasnevad toimetused oma isiklike unistuste ja püüdlustega. „Laste kasvatamise ja lasterikkuse väärtustamise juures on oluline see, et nii lapsed kui nende vanemad tunneksid, et nende lapsed on Eesti ühiskonda oodatud. See julgustab ning annab kindlustunnet vanematele suurema perekonna loomiseks,“ lausus Õunap.

„Sel aastal juba üheteistkümnendat korda välja antavale Aasta Suurpere tiitlile ootame veel viimast päeva kandideerima perekondasid, kes hoiavad ja väärtustavad oma perekonnaliikmete ainulaadsust ning eripära. Kandideerida võiksid kõik need perekonnad, kus panustatakse laste heaolusse ja arengusse, ollakse tegusad ja toimekad ning eeskujuks teistelegi,“ sõnas Õunap.

„Traditsioonilist Suurperepäeva, mis on toimunud juba 15 korda, me sellel aastal korraldada ei saa, kuid traditsioonide jätkamiseks anname tiitli ja stipendiumi siiski välja,“ märkis Õunap. „Aunimetus antakse üle 24. mail eetrisse jõudvas „Hommik Anuga“ saates.“

Kandidaate Aasta Suurpere 2020 tiitlile võivad esitada kõik Eesti inimesed – suurpere töökaaslased, pereliikmed, tuttavad ja sõbrad, täites selleks Eesti Lasterikaste Perede Liidu veebilehel https://www.lasterikkad.ee/lood/#5154 vastava vormi.

Head Uudised GoodNews