1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Ettevalmistused jõulupühadeks! Rotermanni saabuvad täna esimesed jõulukuused
Ettevalmistused jõulupühadeks! Rotermanni saabuvad täna esimesed jõulukuused

Ettevalmistused jõulupühadeks! Rotermanni saabuvad täna esimesed jõulukuused

Tallinna kõige prominentsemas kvartalis algavad täna ettevalmistused jõulupühadeks. Rotermanni peaväljakule ja Korstnaplatsile saabuvad juba pärastlõunal pea 8 meetrised uhked kuused. Traditsioonilised jõulupuud tulevad Tallinnasse seekord Lääne-Virumaalt.

Eramaal kasvanud kuused segasid juba mõnd aega maaomanike igapäevast eluolu. Koostöös nendega, jõudsidki kaks ilusat jõulukuuske kaunistama Rotermanni kvartalit ja rõõmustama linnarahvast.

„Rotermannile on pühad väga olulised ja traditsioone hoitakse siin kõrgel. Antud juhul anname kuuskedele väärilise koha, kaunistamaks kvartalit ja rõõmustamaks inimesi. Järgmise nädala jooksul seame üles kogu jõuluvalgustuse ja ehime tuledega ka kuused. Siis võib küll Rotermanni auga talve võlumaaks kutsuda“, lausus Rotermann City turundusjuht Ott Ojamaa.

Puud võetakse maha täna hommikul ja uue kodu leiavad nad juba pärastlõunal, Rotermanni peaväljakul ja Korstnaplatsil. Järgmisel nädalal lisanduvad 150 väikest kuuske ja kvartal kaetakse valguslahendustega, et ehtida vääriliselt Tallinna üks ilusaim piirkond ja tuua valgust sellesse pimedasse talve.

Igal advendi pühapäeval on Rotermannis toimumas ka jõuluteemalised perepäevad. Kõlavad jõululaulud, lastele käsitööring, komme jagab jõuluvana ja piparkoogi-glögi lõhn täidab kogu kvartali.

Head Uudised GoodNews