1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. ETTEVÕTLUSE AUHIND! Eesti suurim ettevõtluskonkurss ootab kandidaate
ETTEVÕTLUSE  AUHIND! Eesti suurim ettevõtluskonkurss ootab kandidaate

ETTEVÕTLUSE AUHIND! Eesti suurim ettevõtluskonkurss ootab kandidaate

Kuubik-EST-2016-1_520x338Eesti Kaubandus-Tööstuskoda ja Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus kutsuvad ettevõtteid osalema Eesti suurimal ettevõtluskonkursil.

Konkursi Ettevõttluse Auhind 2016 raames tunnustatakse parimaid viies kategoorias: aasta uuendaja, aasta välisinvestor, aasta disainirakendaja, aasta piirkonna ettevõte ja aasta eksportöör.

Konkurss Ettevõtluse Auhind on kõrgeim riigipoolne tunnustus ettevõtjatele ja ettevõtlikkusele ning samas ka pikima ajalooga ettevõtluskonkurss Eestis.

Konkursi Eesti Ettevõtete Konkurentsivõime Edetabel 2016 raames koostatakse ettevõtete paremusjärjestus nende majandusnäitajate põhjal. Eesmärgiks on selgitada välja parimad suurettevõtete, kesk- ja väikeettevõtete ning mikroettevõtete arvestuses. Lisaks koostatakse edetabelid mitmetes eri valdkondades.

Mõlema konkursi tugevaimate seast valitakse välja ettevõte, kes pärjatakse tiitliga Aasta Ettevõte 2016. Lõppvalikul arvestatakse ettevõtte majandusnäitajaid, hakkamasaamist keerulises majanduskeskkonnas, panust töökohtade loomisel, tegevusi ekspordi suunal ning panustamist ühiskonda.

Kandideerimine konkursile on avatud 1. juulini ning parimad ettevõtted kuulutatakse välja oktoobrikuus pidulikul auhinnagalal, millest tehakse ka teleülekanne. Täpsem info kandideerimise kohta on leitav SIIN!

Allikas: kuma.fm

Head Uudised GoodNews