1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. FitSphere: T1 Cinamoni sammuvõistluse usinamad said päevas kirja ligi 50 000 sammu
FitSphere: T1 Cinamoni sammuvõistluse usinamad said päevas kirja ligi 50 000 sammu

FitSphere: T1 Cinamoni sammuvõistluse usinamad said päevas kirja ligi 50 000 sammu

FitSphere’i äpis toimunud T1 Cinamoni sammuvõistlusel osales kokku ligi 3250 inimest, kellest kõige aktiivsemad tegid päevas keskmiselt ligi 50 000 sammu. Keskmiselt said osalejad kirja 6113 sammu päevas.

FitSphere’i teatel olid osalejad keskmiselt 30-aastased ning neist 64% olid naised ja 36% mehed. Kokku registreeris äpp 3.–24. veebruarini toimunud võistluse ajal üle 416 miljoni sammu, tänu millele jäi õhku paiskamata 103 tonni CO2. Tulemuste põhjal loositi välja 20 võitjat, keda on auhindadest teavitatud.

FitSphere’i asutajad (vasakult) Karl Vihul ja Kristo Sõerd. Foto: Ajujaht

„Võistluse tulemused olid südatalvise kampaania kohta väga ilusad ja rõõm oli tõdeda, et nii palju aktiivseid inimesi kaasa lõi. Kahtlemata oli see kõige edukam FitSphere’i võistlus veebruaris ning oluliselt kõrgem oli keskmine päevase liikumise hulk. See näitab, et võistlus läks paljudele korda ja nähti vaeva, et auhindu võita,“ ütles FitSphere’i partnerlussuhete juht Norman Vihul pressiteates.

T1 keskus alustas koostööd FitSphere’iga veebruaris ja Cinamoni sammuväljakutse oli koostöö raames esimene. „Lisaks liikumisega kaasnevale heale enesetundele toob FitSphere kaasa võistlusmomendi, kuna aktiivsed liikujad saavad premeeritud. Positiivsest kogemusest innustatuna soovime kaasata võimalikult palju T1-s tegutsevaid ettevõtteid FitSphere’i võistlustel,“ ütles T1 tegevjuht Tarmo Hõbe.

Kuni 19. märtsini kestab T1 katusel asuva vaateratta Skywheel of Tallinn sammuvõistlus, kus eesmärgiks on vähemalt 90 000 sammu. Kõigi eesmärgi täitnute vahel loositakse välja 20 vaateratta piletit ning kolm enim samme teinud osalejat saavad vaateratta perepiletid.

Head Uudised GoodNews