1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. GALERII I Grafiitmust ja lumivalge – uued matid värvitoonid JUNGi lülitivalikus
GALERII I Grafiitmust ja lumivalge – uued matid värvitoonid JUNGi lülitivalikus

GALERII I Grafiitmust ja lumivalge – uued matid värvitoonid JUNGi lülitivalikus

Grafiitmust ja lumivalge on kaks uut matti värvitooni JUNGilt, mis sobituvad täpselt sisekujunduse kõige kuumematesse trendidesse ja võimaldavad sisearhitektidel luua ajatuid interjööre, kus hooaja aktsendi saab valida kodu perenaine.

Matt must sein mati grafiitmusta lülitiga on põnev ja elegantne valik. Too sügisel tuppa küpsed toonid ja advendiajal punased, kuldsed või rohelised ning sinu kodus on õige meeleolu igal aastaajal.

Hoopis teistsuguse efekti saab, kui valgeks värvitud seintele asetada lumivalged matid lülid – tulemus on õhuline ja kutsub puudutama. Lisa siia juurde värviaktsent omal valikul või naudi puhast pinda.

Mattide värvitoonidega saab interjööris luua puhtaid kontseptsioone, kuid samuti erinevaid huvitavaid värvi- ja materjalikontraste. Sealjuures ei ole tegemist sugugi vaid tippdisaini pärusmaaga, vaid järjest sagedamini leiavad matid värvitoonid kasutust modernsetes eluruumides, kus esimesed mati viimistlusega sisekujunduselemendid ja kodumasinad on tihti juba olemas.

Uued mati viimistlusega grafiitmustad ja lumivalged lülitid, pistikupesad ja puutesensorid on nüüdsest saadaval JUNGi klassikalistes LS 990, LS ZERO ja LS CUBE ning modernse joonega A 550 ja A FLOW lülitisarjades.

JUNGist

JUNG valmistab premium-kvaliteediga tooteid igale maitsele ja rahakotile. Ettevõtte portfellis on lülitid, pistikupesad, dimmerid, termostaadid ning erinevad jälgimis- ja reguleerimisseadmed nii kodudesse kui avalikesse hoonetesse. 1912 asutatud JUNGi eesmärk on alati olnud – pakkuda teedrajavaid lahendusi klassikalistele toodetele ning luua uusi tulevikku suunatud lahendusi. Kuni tänaseni valmib kogu JUNGi toodang Saksamaal, pakkudes kohalikele elanikele tööd ning vastutades selle eest, et tootmine oleks energiaefektiivne ja jätkusuutlik. 2011. aastal omistati ettevõttele TÜV Nord poolt „Made in Germany“ tähis.

Head Uudised GoodNews