1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. GoodNews kiidab! Prisma avas Eestis lastekassad
GoodNews kiidab! Prisma avas Eestis lastekassad

GoodNews kiidab! Prisma avas Eestis lastekassad

prisma-lastekassaHea uudis kõikidele lastega peredele! Prisma kauplustes Tallinnas, Tartus ja Narvas on avatud kassad, mis pakuvad tegevust pere pisematele liikmetele. Lastele on tehtud mugavaks kaupade lindile panek ja sealt võtmine ning loodud on mänguala. Samuti on kassade juurest ära võetud sigaretid ja kommid.

Muutmaks poekülastust lastega külastajatele mugavamaks on Prisma Peremarket teinud oma kauplustes mitmeid muudatusi. Lisaks laiematele parkimiskohtadele, mitmekohalistele lastekärudele, suurele lastekaupade valikule, avati detsembrikuus igas poes lastekassad.
Tavapärasest kassast eristab lastekassat lastesõbralik kujundus, mängudega ala ja väiksed trepid.
„Üks keerulisemaid kohti väikeste lastega kaupluste külastajatele on kassatsoon, kus lastel igav hakkab ning nad seetõttu rahutuks muutuvad,“ selgitab uudse lähenemise tausta Prisma Peremarketi regioonijuht Maarja Jüriöö.

„Selle mure lahendamiseks on Prismades nüüdsest lastekassad, kus lapsed saavad treppi kasutades aidata emal-isal kaupa lindile tõsta ja hiljem oste kotti laduda. Lisaks on lastekassas mängud, millega lastel on võimalik meelt lahutada,“ märgib Jüriöö.

prisma-lastekassa1

Lastekassades on tavapäraste kommide, nätsude ja sigarettide asemel riiulis mahl, kuivatatud puuviljad ja näiteks ka niisked salvrätikud.

Ettevõtte sõnul on Rocca al Mare ja Lasnamäe kaupluste kliendid väga hästi vastu võtnud ka hiljutise teise uuenduse. Nimelt, paigaldati sealsetesse müügisaalidesse korvid tasuta puuviljadega, mida tohib iga laps võtta. Alates uuest nädalast on sellised puuviljakorvid ka kõigis teistes Prisma kauplustes üle Eesti.

Monika Kuzmina Peatoimetaja