1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. TASUTA ÕIGUSABI I Haaberstis toimub tasuta õigusabipäev
TASUTA ÕIGUSABI I Haaberstis toimub tasuta õigusabipäev

TASUTA ÕIGUSABI I Haaberstis toimub tasuta õigusabipäev

Neljapäeval, 24. novembril kell 9.00-18.00 toimub Haabersti Vaba Aja Keskuses (Ehitajate tee 109A/2, III korrus) õigusabipäev, mille raames on elanikel võimalus tasuta konsulteerida kogenud õigusekspertidega.

Haabersti linnaosavanem Oleg Siljanov ütles, et õigusabipäeva eesmärk on muuta esmane õigusalane nõustamine elanikele kättesaadavamaks. „Õigusabipäeval antakse nõu kõikides valdkondades, milles eraisikud kõige tihedamini õigusabi vajavad,“ rääkis linnaosavanem ning kutsus elanikke kasutama võimalust saada oma õigusküsimuste osas professionaalset nõustamist.

Foto: Freepik

Õigusnõustamise päeva raames on võimalik tasuta õigusabi saada võlaõiguse, perekonnaõiguse, asjaõiguse, pärimisõiguse, tööõiguse, täitemenetlusõiguse, pankrotiõiguse ja korteriühistuõiguse õigusvaldkonda jäävate küsimuste osas. Samuti saab infopäeval teavet riigi toel osutatava soodustingimustel õigusabi ning edasiste nõustamisvõimaluste kohta.

Kohapeal on tagatud nii eesti- kui venekeelne õigusalane nõustamine. Nõustamisteenuse sujuvaks korraldamiseks ja osutamiseks võib end eelnevalt registreerida telefonil 6880400, kuid eelregistreerimine ei ole kohustuslik ja kliente teenindatakse ka elavas järjekorras.

  • Tasuta õigusabiteenust pakub Tallinna linna lepingupartner HUGO.legal.
Head Uudised GoodNews