1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Hardi Tiiduse mälestusturniir Pirital tuleb taas
Hardi Tiiduse mälestusturniir Pirital tuleb taas

Hardi Tiiduse mälestusturniir Pirital tuleb taas

Laupäeval, 14. novembril algusega kell 12 toimub Pirita vaba aja keskuses XVI Hardi Tiiduse mälestusturniir Mälugigant 2020.

Mälugigant on individuaalmäng, mis koosneb sajast küsimusest kümnel teemal, nagu näiteks ajalugu, film, kunst, sport, teadus ja tehnika jne.

Pirita linnaosa vanema Tõnis Liinati sõnul on Mälugigant mälumängurite seas hinnatud võistlus. „Tegemist on juba oma eluajal Eesti mälumängu sümboliks saanud Hardi Tiidusele pühendatud turniiriga, mida Pirital on korraldatud pea paarkümmend aastat. Võistlus on alati olnud huvitav ja pinget pakkuv, sest kohale tulevad Eesti tugevamad mälumängurid,” sõnas linnaosavanem. Kilvaelu üht tähtsündmust korraldab oma sõpradega Eesti mälumängu grand old man Peeter-Erik Kubo. „Kubo teeb mälumängust meeldejääva sõu. Ta ei küsi kuivi fakte, vaid oskab küsimustega tekitada emotsioone. Nii mõnigi kord on küsimused kavala konksuga,” märkis Liinat.

Auhinnalaud on rikkalik. Kolm edukamat võistlejat saavad medali ja auhinna. Medaliga autasustatakse ka parimat naisvõistlejat, parimat noorvõistlejat (kuni 30 a) ja parimat veterani (+60 a). Turniirile saab registreeruda telefonil 520 8601.

Pirita vaba aja keskuse saal võimaldab järgida hajutamispõhimõtet ja korraldajad rakendavad kõiki meetmeid viiruse leviku ennetamiseks. Haigustunnuste korral palutakse kindlasti koju jääda.

Head Uudised GoodNews