HEAD MAITSED I Mida pakuti presidendi vastuvõtul roosiaias süüa?
Presidendi vastuvõtult said külalised maitsta sööke, mida seekord valmistas Eesti Peakokkade Ühendus. Loodussõbralikult pakuti toite biolagunevates lootsikutes ning muidugi sorteeriti ka eeskujulikult ka prügi.
Sel aastal pakkus vastuvõtul oma maitseid Eesti Peakokkade Ühendus ja seekord koosseisus: Helen Vihtol (EPÜ), Inga Paenurm (Markofka), Silver Saa (Ore), Martin Meikas (Ö), Kertu Lukas (Suhkruingel). Kõik külalistele pakutu oli värske ja valmis kohapeal.
Valikus oli mõeldud lihasõpradele, kalasõpradele, taimetoidu eelistajatele ja samuti magusasõpradele. Ampse pakutati biolagunevates lootsikutes ja nii peakokad ise kui ka kohapealsed teenindajad serveerisid järjekordade vältimiseks sööke-jooke n-ö käe pealt. Biolagunevad ja tavajäätmed (sh maskid) sorteeriti eraldi.
GoodNews kiidab!
Eesti Peakokkade Ühendus kasutab osa saadud tulust laste toiduteadlikkuse tõstmiseks üle Eesti.