1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. JÕULUOOTUS PELGULINNAS! Pelgulinlased tervitavad päris oma jõulupuud
JÕULUOOTUS PELGULINNAS! Pelgulinlased tervitavad päris oma jõulupuud

JÕULUOOTUS PELGULINNAS! Pelgulinlased tervitavad päris oma jõulupuud

03.12.15_56. detsembril kell 13 tähistatakse Pelgulinnas teist adventi tavapärasest erilisemalt, tervitatakse päris oma jõulupuud koos jõuluvana, piparkookide, lasteetenduse, töötubade ja mõnusa perekondliku äraolemisega vabas õhus.

„Täna istutati 5,5-meetrine kuusk Kolde puiestee ja Ristiku tänava nurgal olevale parklaalale, kuhu lähitulevikus kavandatakse Pelgulinna asumi esindusväljak. Kuigi idee istutada Pelgulinna oma jõulupuu tekkis Pelgulinna Seltsi vabatahtlikel, on meil hea meel, et teostamisel tuli appi Põhja-Tallinna linnaosavalitsus. Kevadel kogusime lahkete annetajate toel kokku 207 eurot Pelgulinna jõulupuu toetuseks, mille nüüd rakendame Pelgulinna Jõuluootuse korraldamiseks ja jõulupuu meeleolukaks sisseõnnistamiseks teisel advendil,“ ütles Pelgulinna Seltsi juhatuse liige Pille-Maris Arro.

03.12.15_6

„Tõeliselt uhke on see, et Pelgulinna Seltsi jõulupuu initsiatiiv leidis poolehoidu ka teistes Tallinna linnaosades. Nii eraldas linnavalitsus oma reservfondist raha ka mitme teise jõulupuu istutamiseks üle Tallinna. Võime pisukese uhkusega öelda, et oleme muutnud kogu pealinna ilmet,“ ütles Pelgulinna Seltsi juhatuse liige Pille-Maris Arro.

Pühapäeval, 6. detsembril kell 13 ootab Pelgulinna Selts kõiki Pelgulinna jõulupuu juurde, et tähistada teise advendi saabumist ja rõõmustada koos jõulupuu üle. Pelgulinna jõulupuud õnnistab Peeteli kiriku õpetaja Alo Martinson, jõulumeeleolu aitavad luua Pelgulinna gümnaasiumi laulutüdrukud, kohal on ka jõuluvana ja üllatused lastele. Huvilised saavad jõulumeeleolu koju kaasa viia, meisterdades õlgedest jõulupärja või kuuseehteid. Kell 14.15 astub üles Heino Seljamaa oma kohvriteatriga ning kell 16.45 lõpetab ürituse Kelfirius tuleteatri vägev tuleshow.

Jõuluootuse üritus on kogu perele, tule sinagi!

Head Uudised GoodNews