1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. KFC laieneb pealinna tuiksoonele Rocca al Mare keskusesse
KFC laieneb pealinna tuiksoonele Rocca al Mare keskusesse

KFC laieneb pealinna tuiksoonele Rocca al Mare keskusesse

Nõudluse kasvul avatakse Rocca al Mare Kaubanduskeskuses järgmine Apollo gruppi kuuluv Kentucky Fried Chicken (KFC). Kiirelt populaarseks saanud kiirtoiduketti on võimalik külastada kaubanduskeskuses juba kevadel.

Rocca al Mare keskus asub Tallinna ühel tihedamal tuiksoonel, mida läbib iga päev kümneid tuhandeid inimesi. Varsti on kõigil möödujatel võimalik einestada kultuslikus kiirtoiduketis KFC.

Apollo Grupi juhatuse esimehe ja tegevjuhi Mauri Dorbek sõnul on KFC Eestis kogunud juba omajagu populaarsust. Dorbek leiab, et juba hetkel eksisteerivate KFC restoranide ümber jätkuv menu näitab, et eestlane hindab kiiret ja kvaliteetset toitu ning on avatud proovima uusi maitseid. „ Kuigi ootasime Eestis KFC restoranide vastu suurt huvi, ületas nõudlus kindlasti meie ootused. Meil on hea meel, et saame teha oma restoranid veelgi kättesaadavamaks pealinna ning seda ümbritsevatele elanikele,“ sõnas Dorbek.

„Oleme rõõmsad, et saame ka kesklinnast väljas pakkuda võimalust inimestel einestada üle maailma tuntud restoraniketis,“ ütles Rocca al Mare kaubanduskeskuse juht Kristjan Maaroos. Keskuse juht leidis samuti, et eestlased soovivad aina enam näha kaubanduskeskustes välismaiseid maitseid ning eriti on nõudlust kiirele, kaasaegsele ja soodsale tänavatoidule.

Hetkel on Rocca al Mare kaubanduskeskuses tegutsemas 134 kauplust ja 14 söögikohta. Samuti on Rocca al Mares Eestis ainulaadne värvi- ja teemapõhine kaupluste paigutus, mis aitab klientidel kaupu ja teenuseid kiiresti leida.

Citycon on Põhjamaade kaubanduskeskuste arendaja, opereerija ja kinnisvara investeerimisfirma, mis haldab kokku 41 kaubanduskeskust Soomes, Rootsis, Norras, Taanis ja Eestis.

Head Uudised GoodNews