1. Avaleht
  2. Haridus
  3. Kristiines valmistutakse e-spordimängudeks
Kristiines valmistutakse e-spordimängudeks

Kristiines valmistutakse e-spordimängudeks

Tallinnas Kristiine noortekeskuses alustatakse täna e-spordimängude projektiga, mille raames on noortel võimalik ise arvutit kokku panna, harjutada tiimitööd ja finaalturniiril oskusi teistega võrrelda.

„Arvutitest on saanud osa meie igapäevast. Klahve lobistavad ühtviisi nii väikelapsed kui ka need, kelle lapsepõlves ei osatud arvutitest veel undki näha, teistest rääkimata. IT-oskused on hinnas ja tung selles valdkonnas omada laiendatud teadmisi suur. Nüüd on hea võimalus tulla kõigil noortel Kristiine noortekeskusesse, et juhendaja käe all proovida ise arvutit kokku panna ja saada uusi oskusi. Ootame aktiivset osavõttu,“ kutsub Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

„Novembri lõpus toimub suur finaalturniir, kus selguvad parimad. Ühesõnaga, pange tiim kokku ja tulge kindlasti,“ lisab Kristiine noortekeskuse juht Brita Rand.

22.-24. novembrini toimub Põhja-Tallinna noortekeskuses suur arvutimänguturniir, kus saavad osaleda kõik arvutimänguhuvilised. Osalevad võistkonnad Kesklinna, Kristiine ja Põhja-Tallinna noortekeskustest.

Head Uudised GoodNews