1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Külaliikumine Kodukant sõlmis Lääne-Virumaa Omavalitsuste Liiduga hea tahte koostööleppe
Külaliikumine Kodukant sõlmis Lääne-Virumaa Omavalitsuste Liiduga hea tahte koostööleppe

Külaliikumine Kodukant sõlmis Lääne-Virumaa Omavalitsuste Liiduga hea tahte koostööleppe

23. novembril Kehtnas toimunud Eesti Külaliikumise Kodukant üldkoosolekul sõlmisid Kodukandi juhatuse liige Krista Habakukk ja Lääne-Virumaa Omavalitsuste Liidu esindaja, Rakvere vallavanem Maido Nõlvak kahepoolse hea tahte koostööleppe, mille eesmärgiks on innustada ja toetada omavalitsuste ja külakogukondade koostööd Lääne-Virumaal.

“Kodukant peab oma tegevuses omavalitsusi väga olulisteks koostööpartneriteks. Äsja sõlmitud koostöölepe kinnitab vastastikust usaldust ja ühist soovi toetada elu Eestimaa külades,” ütles külaliikumise Kodukant esindaja Krista Habakukk.

“Lääne-Virumaa Omavalitsuste Liidu jaoks tähendab hea tahte koostöölepe väga palju. Sellega anname oma küladele võimaluse suhelda otse nö suure Kodukandiga, organisatsiooniga, millel on ajalugu ja aastatepikkune kogemus külaelu edendamisel,” tõdes Maido Nõlvak. “Meil on tahe ühelt poolt toetada oma piirkonna külaliikumist ja teiselt poolt rääkida kaasa maaeluarengu osas üle Eesti,” lisas Nõlvak.

Laupäevasel üldkoosolekul valiti külaliikumisele Kodukant ka uus juhatus koosseisus Ivika Nõgel, Vidrike külavanem Valgamaalt, Krista Pedak, Avinurme külavanem Jõgevamaalt ja Krista Habakukk, kes jätkab juhatuse liikmena eelmisest koosseisust.

Head Uudised GoodNews