1. Avaleht
  2. Haridus
  3. Laste nutikuul on tänavu luubi all sport ja tervis
Laste nutikuul on tänavu luubi all sport ja tervis

Laste nutikuul on tänavu luubi all sport ja tervis

Nutikuu raames kutsub Tallinna haridusamet kõiki õpetajaid, õpilasi ja lapsi üles nutikalt liikuma ja pöörama tähelepanu tervisele.

Abilinnapea Vadim Belobrovtsevi sõnul on nutikuu üha aktuaalsemaks muutuv algatus, mille raames saavad õpetajad vahetada väärtuslikke kogemusi ja ammutada uusi ideid. „Tallinna koolid, huvikoolid ja lasteaiad jagavad nutikuul omavahel huvitavaid nippe, kuidas digivahendeid kasutades õppimine loomingulisemaks ja nutikamaks muuta. Nutikuu toetab haridusasutuste uuendusmeelsust ja initsiatiivi mõelda „kastist välja“, teha teistega koostööd ja katsetada põnevaid õppimisviise,“ tähendas abilinnapea.

Tänavusel nutikuul ootab Tallinna koole, huvikoole ja lasteaedu ees suur sammulugemisvõistlus ja mobiilse orienteerumise jõukatsumine, kõigile huvilistele on avatud veebi- ja live-tantsutunnid, noortele toimuv Zoomi-seminar, erinevad Instagrami-tegevused ja muid põnevaid üritusi.

Terve aprilli vältel toimuvaid nutikaid tegevusi saab jälgida nutikuu kalendrist, kuhu oodatakse täiendusi ka kõigilt Tallinna koolidelt, huvikoolidelt ja lasteaedadelt. Samuti ootab haridusamet Tallinna koole, huvikoole ja lasteaedu jagama lugusid, pilte ja videoid teemal, milliseid põnevaid ja nutikaid tegevusi on tehtud kuue aasta jooksul, mil Tallinnas on nutikuud tähistatud. Nutijutte saab esitada ja lugeda Facebookis. Esitajate vahel loositakse välja auhinnad.

Head Uudised GoodNews