1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. LAUPÄEVAL PÄRNUS I Ammende Villas toimub maagiline jõuluturg
LAUPÄEVAL PÄRNUS I Ammende Villas toimub maagiline jõuluturg

LAUPÄEVAL PÄRNUS I Ammende Villas toimub maagiline jõuluturg

Suvepealinnast leiab ka jõulumaagiat. Sel laupäeval, 10. detsembril on Villa Ammende aed kaunistatud jõulumeeleoluks, mängib jõulumuusika, glögipott aurab, kohapeal tehtud piparkoogid ootavad maitsmist ja päkapikud hiilivad ringi.

Jõuluturg Ammende Villas
Foto: Ammende Villa

Kingikotti saab soetada kaunist eesti käsitööd – ehted, vaibad, mänguasjad ja jõuluseaded. Maitsvat toitu ja jooki jõululauale – maiustusi, mett, marjaveini ja hoidiseid. Pakutakse kuuma glögi ja maitsvat ampsu, kõlab jõulumuusika ja kindlasti astub ka jõuluvana turult läbi. Lapsed saavad teha sõitu Kärbi ponidega ja pakkuda lammastele porgandit.

Tähtsad kellaajad:

  • 12.00 Jõuluturg algab
  • 13.00 Pärnu segakoor Endla esineb
  • 14.00 Jõulutaat Kulla tuleb külla

Paljud kauplejad on jõuluturul oma tuntud headuses, näiteks Disainituba on juba kolmandat aastat järjest väljas jõulukaunistuste ja kaartidega. Kõlli küüni perenaine aga pakub igal aastal soolaseid ja magusaid küpsetisi, mis on alati olnud kuum kaup.

Foto: Tahmamari

Uue kauplejana on jõuluturul Tahmamari küünlad, mille valikust leiab käsitööna valmistatud sojavahast küünlaid, millel on humoorikad ja vimkadega sildid neile, kes head nalja hindavad.

  • Vaata lähemalt siit!
Head Uudised GoodNews