1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Lepatriinu paneb maalid näitus-müügile
Lepatriinu paneb maalid näitus-müügile

Lepatriinu paneb maalid näitus-müügile

21. veebruaril kutsub Lepatriinu ehk Triinu Paomets oma uue akrüülmaalidekollektsiooni “Face Mist” ainukordsele näitus-müügile Art Depoosse.

“Ironiseeriv ja kohati ka sisekaemuslik maalikollektsioon kujutab seda udu, milles me kompame. See udu on kui eelarvamused, hirmud ja ebakindlus ning tihtilugu just see, millesse inimestele otsa vaadates ja olukordade mõistmise puhul takerdume,” räägib Triinu Paomets. Maaliseerias on kujutatud 15 kaunist ja eriilmelist naist ning iga näo taga on suurem lugu, mida esmapilgul ei saagi märgata.

“Maalid on raamitud peeglikildudega, meenutamaks, et inimesed peegeldavad üksteist. See elu, mida elame, on meie endi loodud. On see pinnapealne või sisutühi, pöörane ja põnev?” küsib Lepatriinu.

Kuigi Lepatriinu sukeldus mõneks ajaks värvimaailma mõtteid visualiseerima, on inspiratsioon juba uue muusika jaoks leitud ja 2020 toob ka värsket muusikat.

Näitus-müügil paneb Lepatriinu oksjonile lisaks 2018. aastal ilmunud albumi “Treehouse” ukuleled. Suurema osa näitus-müügi tulust soovib Lepatriinu suunata heategevusse. Kunstihõngulisel õhtul tähistab Triinu Paomets samuti sünnipäeva.

Head Uudised GoodNews