1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Leslie Da Bass sõlmis lepingu Universal Musicuga
Leslie Da Bass sõlmis lepingu Universal Musicuga

Leslie Da Bass sõlmis lepingu Universal Musicuga

Universal Musicu koostöö kohalike muuskutega on taaskord vilja kandnud, sõlmiti leping multitalent Leslie Laasneriga, kellel ilmus artistnime Leslie Da Bass alt singel “I’m Gonna Hurt Myself”. Uus stuudioalbum ilmub sügisel.

”I’m Gonna Hurt Myself” on sügisel ilmuva kauamängiva esimene singel, mis annab edasi uue albumi kõlapilti ja suunda. See on salvestatud Leslie Da Bassi uue livebandiga, kuhu kuuluvad Romet Pott kitarril, Sander Mölder klahvpillidel, Ranno Paukson trummidel.

Kolumnist, motoentusiast ja igapäevaselt reklaami valdkonnas kuldmune noppiv agentuuri Utopia eestvedaja Leslie loob ka kõik Leslie Da Bassi nime alt ilmuva ise: ”Kõike ise teha pean ma sama loomulikuks nagu hingamine – salvestan kodus, kirjutan sõnad, mängin kõik instumendid, kujundan, pildistan, annan välja.” Kuni tänaseni… Miks rahvusvaheline plaadifirma? ”Põhjus on lihtne, ma tahan, et rohkem inimesi mind kuuleks ja loodetavasti õnnestub see läbi sisseõlitatud Universali masinavärgi,” lisas Leslie.

Universal Music Finland & Baltics tegevjuht Jarkko Nordlund on püüdnud kohaliku muusikamaastikuga kogu aeg kursis olla ja loodab Universali jõududega Eesti muusikat suurema kuulajaskonnani viia: „Väga värskendav on kohtuda ja koostööd teha andekate muusikutega, see ongi meie töö kõige meedivam osa. Eestis on palju talenti ja ma olen siiralt rõõmus, et meie teed ristusid sellise geniaalse tegelasega nagu Leslie, kelle sisu ja töövõime võiks olla kõigile eeskujuks!“

Leslie Laasneri puhul on tegemist andeka muusiku ja visionääriga, kes on olnud mitmete eesti nüüdseks juba kultusbändide sünni juures nagu industriali lipulaev Pedigree; indie-legend Borax, klubiprojekt Holmes ja viimaste aastate kohalik popsensatsioon HU?.

Leslie Da Bassi nime alt hakkas Leslie muusikat ise välja andma ca 10 aastat tagasi. See periood on formuleeritud läbi kolme albumi – debüüt ”Touch”, kodus teki all sisselauldud salapärase alatooniga ”Nights by Open Windows” ja aasta elektroonikaalbumi tiitliga pärjatud eestikeelne ”Minu kuningriik”.

Head Uudised GoodNews