1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Luuletus
  4. LUULETUS I Kreet Rosin-Pindmaa: Muinasjutujõgi
LUULETUS I Kreet Rosin-Pindmaa: Muinasjutujõgi

LUULETUS I Kreet Rosin-Pindmaa: Muinasjutujõgi

Kes meist poleks lugenud lapsena muinasjutte, kus hea võidab alati halva, kus kõik on võimalik ja imed on olemas? Kuhu kaob meie lapselik usk ja taevalik tahe näha kõiges head, näha iga hetke kui elu kaunimat ja tunda, et taevased jõud kannavad meid kõigest maagilisel kombel läbi? Milline on sinu muinasjutt täna?

Täna jagame sinuga Kreet Rosin-Pindmaa luuletust “Muinasjutujõgi” raamatust “Armastuse read”.

Kreet Rosin-Pindmaa on terapeut, harfimängija, qigong´i (hiina tervisevõimlemise) treener, mitme raamatu autor (sh „Piirangutest priiks“, „Armastuse read“, „Mina olen väärtuslik“) ja vaimsete praktikate õpetaja, kes aitab tõhusate teraapiameetodite abil inimestel toime tulla elu erinevate õppetundidega.

MUINASJUTUJÕGI

Olen kõrvuni sees milleski imelises

millest välja tulla üldse ei soovigi

olen kukkunud muinasjutujõkke

kust kaldale jõuda ma ei proovigi

 

Olen kõrvuni sees milleski taevalikus

mis loob minu olemusse valgust juurde

mis paneb kõndima kõrgemal maisest

olen uppunud millessegi säravsuurde

 

Lasen end kanda ajajõevoolul

elu loomulikku kulgu nüüd usaldan

luban endal vabaneda maiseist piiranguist

kui Maale õnnistavat tunnet kanaldan

Head Uudised GoodNews