1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Maanteeamet hoolitseb hoolekandeasutuste turvavarustuse eest
Maanteeamet hoolitseb hoolekandeasutuste turvavarustuse eest

Maanteeamet hoolitseb hoolekandeasutuste turvavarustuse eest

Turvatool29. oktoobril kell 13 annab Maanteeamet  Tallinna Laste Turvakeskuses (Nõmme tee 99) Tallinna hoolekandeasutustele pidulikult üle turvavarustuse komplektid.

Kompleti kuuluvad  turvahäll,  turvatool ja  turvaiste ja sellise saavad  endale kõik Tallinna linnaosad, Tallinna Laste Turvakeskus, Tallinna Perekeskus;  Tallinna Sotsiaaltöö Keskus saab kaks komplekti ja Tallinna Lastekodu neli  komplekti.

Ürituse juhatab sisse abilinnapea Merike Martinson, sõna võtavad ka Maanteeameti ennetustöö osakonna juhtivspetsialist Eve-Mai Valdna ja Politsei- ja Piirivalveameti Põhja prefektuuri teabebüroo vanemkorrakaitseametnik Kristel-Liis Kaunismaa.

Rennox Grupp OÜ esindaja Indrek Hinnov viib läbi ka lühikoolituse turvavarustuse korrektse kasutamise kohta.

Maanteeametile  laste turvavarustuse hankimiseks kirjutatud projekti „Turvavarustusele on õigus kõigil!“  kogumaksumuseks on 2463 eurot, millest 50% rahastab Maanteeamet ja 50% Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet.

Projekti eesmärgiks on tõsta laste hoolekandesüsteemis töötajate ja laste teadlikkust turvavarustuse vajalikkusest ning selle korrektsest kasutamisest. Tagada laste turvaline ja nõuetekohane sõidutamine autos ja õpetada lapsi sõidukis turvavarustust kasutama. Varustada Tallinna laste hoolekandesüsteem laste turvavarustusega, et tagada laste turvaline transport ja vähendada avarii toimumisel vigastada saamise võimalusi. Olla eeskujuks teiste kohalike omavalitsuste sotsiaaltöötajatele.

Head Uudised GoodNews