1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Merivälja tähistas väärikat 100. aastapäeva suurejoonelise pidustusega
Merivälja tähistas väärikat 100. aastapäeva suurejoonelise pidustusega

Merivälja tähistas väärikat 100. aastapäeva suurejoonelise pidustusega

Laupäeval tähistas Merivälja oma 100. aastapäeva suurejoonelise sündmusega, mis tõi kokku nii praegused kui endised Merivälja elanikud ja külalised. Sünnipäeva tähistamisel esinesid muusikaliste etteastetega Meriväljaga seotud artistid – Reet Linna, Toomas Uibo, Evelin Samuel-Randvere ja Johan Randvere, Uku Suviste, Kalle Sepp, Ivo Linna ning DJ Betty Laas.

Foto: Tiit Mõtus

Pidustustel osalesid ka Merivälja Kooli ja Merivälja Lasteaia lapsed, kes pakkusid südamlikke ja meeleolukaid etteasteid. Lisaks sai nautida Tallinna Politseiorkestri ja Saku Mandoliinide Orkestri muusikat, mis lõi üritusel meeldiva atmosfääri.

Lastele pakkusid rõõmu klounid Piip ja Tuut, kes korraldasid mängulisi tegevusi. Pirita Vaba Aja Keskuse ja Pirita noortekeskuste telgis toimusid terve päeva vältel põnevad tegevused, mis pakkusid avastamisrõõmu nii suurtele kui väikestele. Merivälja aedlinna kunstnik Rein Meresaar juhendas laste kunstitöötuba, kus noored said oma loovust väljendada.

Foto: Tiit Mõtus

Ürituse raames oli välja pandud Merivälja 100. aastapäeva näitus ning korraldati ajalooviktoriin, mis tõi esile Merivälja rikkaliku ajaloo ja kogukonna ühtsuse.

„Merivälja juubelipidustused olid erakordselt meeldejäävad ja tõid esile siinse asumi põneva ajaloo ja muljetavaldava kultuurilise rikkuse. Mul on väga hea meel näha, kuidas nii paljud praegused ja endised elanikud tulid kokku, et tähistada oma kodukoha suurt päeva. Pirita Linnaosa Valitsus avaldab tänab Merivälja Seltsi ja kõikki vabatahtlikele nende panuse eest ning ilmataati suurepärase ilma eest,“ tänas Pirita linnaosa vanem Doris Raudsepp.

GALERII: TIIT MÕTUS

Head Uudised GoodNews