1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. MIDAGI TEISTMOODI! Pühapäeval toimub orienteerumisvõistlus ühistranspordiga
MIDAGI TEISTMOODI! Pühapäeval toimub orienteerumisvõistlus ühistranspordiga

MIDAGI TEISTMOODI! Pühapäeval toimub orienteerumisvõistlus ühistranspordiga

digiplakat_201520. septembril toimub Telliskivi Loomelinnakus Tallinna Transpordiameti poolt korraldatav arvult neljas koguperesündmus „Orienteerumisvõistlus ühistranspordiga 2015“. Tegemist on säästva liikumise teavitusüritusega, mille eesmärgiks on julgustada inimesi tegema igapäevaseid sõite nutikalt ühistranspordiga, säästes niiviisi aega, raha ja linnakeskkonda. Eelregistreerimine ja reeglid:  www.tallinn.ee/orienteerumisvoistlus

Tegemist on ülipõneva alaga, mis ühendab endas planeerimisoskuse, sportliku hasardi, linnaruumi ning ühistranspordi liinivõrgu tundmise ja meelelahutuse. Raja võib läbida nii sportlikus dressis kui stiilselt sonimütsi ning jalutuskepiga.

Võistlusel läbivad osalejad kahe tunni jooksul võimalikult palju linna peidetud kontrollpunkte, liikudes igal võimalusel ühistranspordiga (bussi/trolli/trammi/rongiga). Sel aastal on rajal võistluspõnevuse lisamiseks kaks liikuvat punkti, mis on paigutatud ühistranspordi sõidukitesse.

Võistluse start antakse seekord Telliskivi tänaval, Telliskivi Loomelinnakus, kuid rada kulgeb ka teistes linnaosades. Osalema on oodatud igas vanuses inimesed, eraldi võistlusarvestused on peredele, seenioridele, lastele, meestele, naistele ja tiimidele.

Võistlusel osalemine on kõigile tasuta!

Registreerumistelk avatakse samal päeval 10.00 Telliskivi Loomelinnaku ees, mugavalt eelregistreeruda on võimalik ka veebis.

Auhindadega premeeritakse nii parimaid võistlejaid kui ka hea loosiõnnega osalejaid!

Võistluse peaauhinnaks on stiilsed ja mugavad linnarattad, mis osalejate vahel välja loositakse.

Auhinnad panevad välja säästvat liikumist väärtustavad ettevõtted ja asutused: Euroopa Komisjoni Esindus Eestis, Maanteeamet, Ülemiste keskus, Viking Line, Matkasport, Elron, Lux Express Estonia AS, SEB Tallinna Maraton, Click & Grow, PÖFF, Kino Artis, Nukuteater, Premia, SAKU, Muhu pagarikoda, Gustav, Pihlaka kondiiter, Santa Maria, SUVA jt. Võistluse korraldamist toetavad Tallinna linn, Telliskivi Loomelinnak, TLT AS, Naiskodukaitse, Eesti Olümpiakomitee, Reval Cafe, Ramirent, Keil M.A. OÜ – MAN ametlik esindaja Eestis jt.

Uuri lähemalt SIIT!

Head Uudised GoodNews