1. Avaleht
  2. Keskkond
  3. Mõisamaal toimub augustis ökofestival
Mõisamaal toimub augustis ökofestival

Mõisamaal toimub augustis ökofestival

Väikese Jalajälje kogukond korraldab Mõisamaal 2.-4. augustini ökofestivali Elu5.

Kavas on töötoad ja vestlusringid, tutvuda saab alternatiivset haridust pakkuvate koolidega, oodata on mitmeid loodusest inspireeritud muusikuid, kes laulavad maast ja metsast. „Veedame kolm unustamatut päeva, külastades hiide, istudes lõkke ümber ja tantsides mõnusa muusika saatel. Oodatud on nii ökovõõrad kui ka ökohuvilised!“ lubavad korraldajad.

Festivali kolm põhisammast on HARIDUS, PERMAKULTUUR JA MUUSIKA.

HARIDUSE valdkonnas saab tutvuda alternariivsete koolisüsteemidega. Arutletakse, milline võiks olla tuleviku haridus ja millises suunas areneb pedagoogika. Kogemusi jagavad mitmed Eesti haridusasutused ja eestvedajad.

PERMAKULTUUR keskendub jätkusuutlikule toidukasvatusele, mis saavutatakse läbi ümbritseva keskkonna jälgimise, planeerimise ja loodusega kooskõlas toimetamise. Tutvuda saab Permakultuuri Ühingu tegemistega ja töötubades jagavad praktilisi õpetusi oma ala eksperdid.

MUUSIKAT loovad innovaatilised esinejad, kes lähtuvad Eesti pärimusest ja on oma juurtega sügavalt mullas. Oodata on ekstaatilist tantsu ja meditatiivset gongikontserti.

Lastele pakub festival põnevaid tegevusi, liikumist, mängu, laulu ja uusi teadmisi.

Head Uudised GoodNews