1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Mustamäel jagatakse tasuta raamatuid
Mustamäel jagatakse tasuta raamatuid

Mustamäel jagatakse tasuta raamatuid

Alates 11. novembrist saavad kõik huvilised tulla endale raamatuid valima – letid on üleval Mustamäe Linnaosa Valitsuses (Vilde tee 118), Mustamäe Päevakeskuses (Ehitajate tee 82) ja Mustamäe turul (Vilde tee 75a). Samas saab ka ise raamatulettide valikut rikastada ja tuua sinna kirjandust juurde.

“Korraldame sama heategevusüritust juba teist aastat ja tuleb öelda, et Mustamäe elanikele on selline heategevus väga meeltmööda! Tänavu kogusime 23. oktoobrist kuni 8. novembrini koostöös Mustamäe koolide ja lasteaedadega raamatuid, mis on kellelgi juba pikki aastaid riiulitel seisnud, ning nüüd on meie raamatuletid valmis inimesi rõõmustama!” ütles Dmitri Fadin, Mustamäe Noorte Nõukogu kuraator. „Mustamäe Noorte Nõukogu on väga tänulik mustamäelastele ning linnaosa koolidele ja lasteaedadele hea koostöö eest!“

“Raamat on selline asi, mida ei saa prügikasti visata, ja mul on väga hea meel, et on kohti, mis annavad raamatutele uue elu ja inimestele uued elamused. On väga hea, et meie noored jätkasid sel aastal raamatute kogumise kampaaniat! Tore on näha, kuidas noored teevad kasulikke asju. Toetan meie noorte ettevõtmisi alati ja loodan, et meie noorte nõukogu sellega ei piirdu,” ütles Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats.

Head Uudised GoodNews