1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Nõmmel annab neljapäeval abi Õigusapteek
Nõmmel annab neljapäeval abi Õigusapteek

Nõmmel annab neljapäeval abi Õigusapteek

Foto: Pixabay

31. mail kella 10st kuni 14ni on tallinlastel võimalus saada Eesti Juristide Liidu õigusekspertidelt ja juristidelt tasuta õigusabi Nõmme linnaosa valitsuses (Valdeku 13). Nõu antakse teise korruse aulas ja abivajajaid teenindatakse elavas järjekorras.

Nõmme linnaosa vanem Grete Šillis märkis, et Õigusapteek on sel korral küll Nõmmel, kuid siia on nõu ja abi küsima oodatud ka teiste linnaosade elanikud. Õigusapteegis saab tasuta õigusabi notaritoimingute, pärimisõiguse, perekonnaõiguse, lastele elatisraha, elatisabi, töölepingu seaduse, täitemenetluse, era- ja juriidiliste isikute pankrotimenetluse, kohtusse pöördumise, hagiavaldustele esitatavate nõuete, maksekäsu kiirmenetluse, kohalike omavalitsuse ja riigiasutusega suhtlemise ning dokumentide vormistamise, tarbijakaitse ja sinna esitatavate kaebuste lahendamise, korteriühistu, lepingu- ning võlaõiguse alal.

Õigusapteegis saab tasuta õigusabi.

Õigusabi annavad spetsialistid, kelle hulka kuuluvad vandeadvokaadid, notarid, täitur, korteriühistute õigusnõunik, perekonnaõiguse õigusnõunik, töölepingualane õigusnõunik, tarbijakaitse nõukogu liikmed ja kohaliku omavalitsuse jurist. Õigusabi antakse nii eesti kui ka vene keeles. Eelregistreerida pole vaja

Täpsem info Õigusapteegi korralduse ja nõustajate kohta SIIT.

Head Uudised GoodNews