1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Nõmmel avati lastejoonistuste näitus „Minu Nõmme“
Nõmmel avati lastejoonistuste näitus „Minu Nõmme“

Nõmmel avati lastejoonistuste näitus „Minu Nõmme“

30. novembril avati Nõmme Majas aasta alguses korraldatud laste ja noorte joonistusvõistluse töödest näitus „Minu Nõmme“. Konkursile esitatud joonistustest valis žürii välja 13 pilti, millest pandi kokku Nõmme linnaosa 2023. aasta kalender.

Foto: Nõmme Linnaosa Valitsus

Nõmme linnaosa vanema Karmo Kuri sõnul on laste ja noorte töödest kokku pandud kalender ilus jätk selle aasta Kadri Roosi joonistustega kalendrile. „Olen näitusel olevaid töid vaadates enam kui kindel, et ühel päeval on nii mõnigi Nõmme laps kuulus ja andekas kunstnik,“ rääkis linnaosavanem.

Foto: Nõmme Linnaosa Valitsus

Konkursile esitati ligi 300 joonistust, mis jagunesid nelja aastaaja vahel erinevatesse kategooriatesse. Kõigis kategooriates jagati välja kolm esikohta ja mitmeid eripreemiaid. Kolmeteistkümnele Nõmme linnaosa 2023. aasta kalendris olevate tööde autoritele anti näituse avamisel üle kingikotid.

Nõmme laste ja noorte nägemust oma kodukohast saab Nõmme Majja (Valdeku 13) linnaosavalitsuse infosaali vaatama tulla jaanuari esimese nädalani. Infosaal on avatud E kl 8.15-18, T-N kl 8.15-17 ja R kl 8.15-16.

Head Uudised GoodNews