1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Nõmmel toimub kultuurilooline rännak
Nõmmel toimub kultuurilooline rännak

Nõmmel toimub kultuurilooline rännak

Nõmme linnaosa valitsus korraldab Eesti Vabariigi 102. aastapäeva puhul 24. veebruaril algusega kell 10 kultuuriloolise lühimatka. Matkale soovijad saavad ennast registreerida veel tänase ja homse jooksul. Saadaval on veel viimased kohad.

Nõmme linnaosa vanema Grete Šillise sõnul korraldatakse vabariigi sünnipäeva auks matka Nõmmel esimest korda. „Kahe tunni jooksul läbitakse põnevate juttude saatel kaks-kolm kilomeetrit, mis on sobilik rännakupikkus igas eas inimestele,“ lisas ta.

Matk saab alguse Nõmme spordikeskuse juurest. Matkajuht on Piret Loide. Kultuuriloolane Piret Loide on põline nõmmelane. Ta on ka Tallinna aukodanik ja saanud Tallinna teenetemärgi kauaaegse panuse eest Nõmme haridus- ja kultuurielu arendamisesse.

Kell 12 on kõik osalejad oodatud Nõmme spordikeskusesse, soovijatel on võimalus lisatasu eest käia saunas ja ujuda välibasseinides.

Et Eesti Vabariigi sünnipäeva kultuurimatkal tasuta osaleda, tuleb registreerida 20. veebruariks telefonil 645 7333 või e-posti teel: nomme@tallinnlv.ee.

Head Uudised GoodNews