1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Noortevaldkonna tunnustuskonkursile “Noorte Heaks Tänu” esitati 121 kandidaati
Noortevaldkonna tunnustuskonkursile “Noorte Heaks Tänu” esitati 121 kandidaati

Noortevaldkonna tunnustuskonkursile “Noorte Heaks Tänu” esitati 121 kandidaati

Noortevaldkonna tunnustuskonkursile “Noorte Heaks Tänu” esitati tänavu aastal kolmeteistkümnes erinevas kategoorias 121 kandidaati. Noortevaldkonna tegijaid tunnustatakse 2. veebruaril 2022.

Haridus- ja teadusminister Liina Kersna sõnul on väga tähtis noortevaldkonna tegijaid märgata ja tunnustada. „Viimased paar aastat on eriti ilmekalt näidanud, kui vajalikku tööd teevad koos noortega ja noorte heaks tegutsevad inimesed. Noorte julgustamine ja nende aktiivne ühiskondlikku ellu kaasamine on sellel keerulisel ajal suure väärtusega,“ ütles minister. „On suur rõõm, et sel aastal on märkajaid olnud palju, ning kandidaate on jagunud kõikidesse kategooriatesse. Näiteks kuulutati esmakordselt välja nutika teo kategooriasse 9 kandidaati.“

Konkursi eesmärk on tõsta esile inimesi, organisatsioone, ettevõtteid ja algatusi, kes on panustanud noorsootöösse ja edendanud valdkonda. Kandidaate sai esitada 10. novembrini. Kõige rohkem kandidaate esitati kategooriatesse aasta noorsootöötaja, pikaajaline panus noortevaldkonda ja aasta noortesõbralik tegu, kuhu esitati kandidaate vastavalt 29, 17 ja 12.

Ülevaade kõikidest esitatud kandidaatidest ja lisainfot noortevaldkonna tunnustamise kohta on Haridus- ja Teadusministeeriumi kodulehel ning Haridusportaalis. Kandidaate, keda on esitanud vähemalt kaks erinevat esitajat, hindab valdkonna ekspertidest ja noorte esindajatest koosnev tunnustuskomisjon, kes teeb haridus- ja teadusministrile tunnustamiseks ettepanekud. Laureaadid kuulutatakse välja 2022. aasta veebruaris toimuval noortevaldkonna tunnustusgalal Noorte Heaks Tänu.

Head Uudised GoodNews