1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Õigusapteek annab neljapäeval Kristiines tasuta õigusabi
Õigusapteek annab neljapäeval Kristiines tasuta õigusabi

Õigusapteek annab neljapäeval Kristiines tasuta õigusabi

Eesti Juristide Liidu õigusapteek annab tasuta õigusabi 7. oktoobril Kristiine linnaosa valitsuses aadressil Metalli 5 kella 10–14.

Nõu antakse perekonnaõiguse, elatisrahade ja elatisabi, pärimisõiguse, notaritoimingute, tööõiguse, täitemenetluse, korteriühistute problemaatika, tarbijakaitse, era- ja juriidiliste isikute pankrotimenetluse, kohtusse pöördumise, maksekäsu kiirmenetluse, kohalike omavalitsuse ja riigiasutusega suhtlemise ning lepingu- ja võlaõiguse alal.

„Oodatud on kõik abivajajad. Õigusalast nõu antakse tasuta nii eesti kui ka vene keeles,“ selgitas Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe. „Tasuta õigusabi annavad kõrgelt kvalifitseeritud spetsialistid, kelle hulka kuulub advokatuuri ja tarbijakaitse nõukogu liikmeid, kohtutäitur, notarid ja korteriühistute liidu õigusnõunik. Kutsume teid leidma vastuseid oma juriidilistele küsimustele ja probleemidele!“

Kliente teenindatakse elavas järjekorras. Eelnev registreerimine ei ole vajalik. Tasuta õigusabi antakse vaid COVID-19 vastu vaktsineeritud, viiruse läbipõdemise tõendi või kehtiva negatiivse proovi andnud inimestele.

Täpsemat infot õigusapteegi kohta leiab Eesti Juristide Liidu koduleheküljelt või helistades telefonidel 631 3002 ja 631 4466.

Head Uudised GoodNews