1. Avaleht
  2. Haridus
  3. Õpetajatepäeva eel viisid Põhja-Tallinna juhid koolidesse kringleid
Õpetajatepäeva eel viisid Põhja-Tallinna juhid koolidesse kringleid

Õpetajatepäeva eel viisid Põhja-Tallinna juhid koolidesse kringleid

Õpetajatepäeva eel viisid Põhja-Tallinna linnaosavalitsuse juhid linnaosa koolidesse kringleid. Tallinna kunstigümnaasiumis võttis kringlid vastu direktor Mari-Liis Sults (pildil).

Põhja-Tallinna vanema Peeter Järvelaidi sõnul kuulub õpetajaamet pühade ametite hulka. „Olen tänulik oma esimesele õpetajale, kes mind esimeses koolis innustas maailma asjade vastu enam huvi tundma. Õpetajatepäeval kutsun kõiki mõtlema õpetajatele, kes teile elus midagi olulist õpetanud, ja kui võimalik, siis neile ka tänu ütlema,“ sõnas linnaosavanem.

Linnaosavalitsus kuulutas välja haridustöö tunnustuskonkursi, mille eesmärk on tunnustada inimesi, kes on andnud olulise panuse hariduse edendamisele. Tunnustusauhinnad antakse üle kaheksas kategoorias: Põhja-Tallinna aasta haridusjuht, lasteaiaõpetaja, kooliõpetaja, õpetajaabi, noor õpetaja, hoolekoguliige, aasta noor ja innovaatiline tegu.

Kandidaate võivad esitada kõik aktiivsed Põhja-Tallinna elanikud ja organisatsioonid 14. oktoobrini. Ettepanekuid võib tuua linnaosavalitsuse infolauda või saata e-postile pohja@tallinnlv.ee märksõnaga „Tunnustuskonkurss 2019″. Tuleb kirjeldada, millega esitatav isik on 2018. aastal silma paistnud, tema ametinimetust, asutust ja seal töötatud aastate arvu. Esitada tuleb nominendi ja esitaja kontaktandmed.

Auhinnad antakse üle 28. oktoobril.

Head Uudised GoodNews