1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. OSALE VIIMSI TREPIJOOKSUL I Laupäeval saab jälle vabas õhus treppidel võidu joosta
OSALE VIIMSI TREPIJOOKSUL I Laupäeval saab jälle vabas õhus treppidel võidu joosta

OSALE VIIMSI TREPIJOOKSUL I Laupäeval saab jälle vabas õhus treppidel võidu joosta

Laupäeval, 30. mail toimub Viimsis juba neljandat korda Viimsi Trepijooks, kuhu on oodatud igas vanuses trepijooksu sõbrad. Üritus on kõigile tasuta.

“Võistlus on jõukohane absoluutselt igas vanuses spordisõbrale, mistahes kehavormiga – kuna ka ilmad on läinud ilusaks, tasub panna kodus hangunud lihased üle pika aja proovile,” kutsub Viimsi Sport juhatuse liige Siiri Visnapuu kõiki end värskes õhus liigutama.

Stardid toimuvad juba tuttavas formaadis ühekaupa – eraldistardina 30-sekundiste vahedega. Nii on täidetud kõik ohutusnõuded ning pole trügimist trepil ja igaüks võistleb sisuliselt iseendaga.

Võistlusel osalemine on kõigile tasuta. Kuigi eraldi auhinnatseremooniat ei toimu, ootavad kõiki osalejaid kingitused ning igaüks saab endale välja printida nimelise diplomi vanuseklassi tulemustega.

Lisaks trepijooksule on võimalik enda jõudu proovile panna ka selleks spetsiaalselt kohale toodud Omnigym rinnaltsurumispingil, kus saab treenida rinna- ja õlalihaseid. Samuti aitab see parandada rühti ning tugevdada luid, sidemeid ja kõõluseid kogu ülakehas, mis on abiks ka trepijooksu läbimisel.

Ajakava:

09:00 – 11:00 stardinumbrite väljastamine

10:00 – 10:30 laste- ja noorte viitstardid 30 sek vahedega

11:00 – 11:30 täiskasvanute viitstardid 30 sek vahedega

Võistlusele saab registreerida SIIN!

Head Uudised GoodNews