1. Avaleht
  2. Määratlemata
  3. OTSID TÖÖD? Incapi Kuressaare tehas otsib rohkelt tööjõudu
OTSID TÖÖD? Incapi Kuressaare tehas otsib rohkelt tööjõudu

OTSID TÖÖD? Incapi Kuressaare tehas otsib rohkelt tööjõudu

Aasta lõpus kasvanud töömahud on pannud Incapi Kuressaare tehase olukorda, kus otsitakse nii tootekoostajaid, tootmisliini operaatorit ja ettevalmistajat kui ka uute toodete valdkonna tootmisinseneri.


Incap Estonia juhi Greg Grace sõnul on rahvusvahelise elektroonikatööstuse tootmismahud praeguse pandeemia- aga ka komponentide kriisi ajal kasvanud, sh ka Kuressaare tehases. “Loomulikult on selle taga meie meeskonna pikaajaline töö, aga ka asjaolu, et tootmist tuuakse üha rohkem Hiinast Euroopasse tagasi. Klientide jaoks on oluline tootmise kiirus, lühemad tarneahelad ja ka see, et tootmine oleks tootearendusele ja lõpptarbijale lähemal,” selgitab ta.

Grace selgitab, et kuigi vahepeal on seistud silmitsi ka uute väljakutsetega nagu Hiina energiakriis ja hüppeline energiahinna tõus, leitakse lahendusi prognooside ümberkorraldamisest ja nii tarnijate kui klientidega varasemast veelgi tihedamast koostööst, et riskide maandamiseks parimad lahendused leida.

“Seega oleme jõudnud olukorda, kus meie tehase tootmismahud on korralikult kasvanud ning otsime enda ridadesse uut tööjõudu. Kindlasti tasub kõigil huvilistel kandideerida, sest paljude ametite puhul pakume kohapealset väljaõpet ning võimalus vajalikud oskused juba töö käigus selgeks saada,” julgustab Grace huvilisi.

Ühtekokku otsib Incap Estonia umbes kümmet uut töötajat erinevatele ametikohtadele. Huvilised saavad kandideerida erinevatele Kuressaare tehases täistööajaga ette nähtud positsioonidele nagu tootekoostaja, tootmisliini operaator, tootmisliini ettevalmistaja ja uute toodete valdkonna tootmisinsener. Rohkem infot vabade ametikohtade kohta leiab Incap Estonia Facebooki-lehelt ja kodulehelt.

  • Kuressaares tegutsev Incap Electronics Estonia elektroonikatehas kuulub Incap Corporationi gruppi, mis tegutseb Soomes, Eestis, Indias, Slovakkias, Suurbritannias ja Hongkongis ning annab tööd enam kui 2000 inimesele, kellest sadakond töötab Saaremaal.
Head Uudised GoodNews