1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. ÕUES ON MÕNUS ÕPPIDA! Algas Lastekaitsepäeva töötubadesse registreerimine
ÕUES ON MÕNUS ÕPPIDA! Algas Lastekaitsepäeva töötubadesse registreerimine

ÕUES ON MÕNUS ÕPPIDA! Algas Lastekaitsepäeva töötubadesse registreerimine

õuesõpe1. juunil tähistatakse Tartu kesklinnas taas lastekaitsepäeva, mis seekord kannab nime „Õues õppida on mõnus!“.

„Tänavu keskendume õuesõppele ja pakume kõigile lastele võimalust ise avastada, kui lahe meid ümbritsev maailm ikkagi on! Lastekaitsepäeval pakuvad mitmed erinevad organisatsioonid, asutused ja ühendused selleks erinevaid töötubasid;“ ütles lastekaitsepäeva projektijuht Loki Reinart.

Kesklinn, Kaubamajast Raekoja platsini, on jagatud erinevateks temaatilisteks maailmadeks: teatri, tervise, linnajuhtide, liikluse, muusika, kunsti, pärimuse, teaduse, tantsu, toidukunsti, mängu, lugemise ja loovuse , seikluse, töö, spordi ja looduse maailmad. Osa saab võtta nii loovkirjutamise, ohutu liiklemise, tantsu, tennise, muusika, ekstreemspordi kui ka paljudest teistest töötubadest.

Kohal on politsei, ja päästeameti esindajad. Koos lastega õpivad õues Lõvi Leo ja Limpa. Peaesineja on Miksteater, kes toob Raekoja platsi teatritelgis lavale etenduse “Telefonilood”.

Paljud töötoad on etteregistreerimisega! Lille Maja koduleheküljel vali ülaservast huvipakkuv  maailm  ning  täida vastava töötoa juures olev link.

Üritused kesklinnas kestavad kl 9.00-15.00. Tegevust jätkub kindlasti kõigile!

Head Uudised GoodNews