1. Avaleht
  2. Haridus
  3. PALJU ÕNNE I Pirita Majandusgümnaasium tähistas pidulikke koolilõpuaktusi
PALJU ÕNNE I Pirita Majandusgümnaasium tähistas pidulikke koolilõpuaktusi

PALJU ÕNNE I Pirita Majandusgümnaasium tähistas pidulikke koolilõpuaktusi

21. juunil tähistas Pirita Majandusgümnaasium 59. lennu pidulikku lõpetamist. Kooli lõpetasid 58 gümnasisti ning ühtlasi 79 põhikooli õpilast. Aktusel avaldati tunnustust õpilaste suurepäraste saavutuste eest ning rõõmustati ühe eluetapi läbimise üle.

Foto: Tiit Mõtus

Pirita linnaosa vanem Kaido Saarniit andis lõpuaktusel välja kuus kiituskirja viielistele põhikooli õpilastele. Erilist tunnustust pälvisid põhikooli lõpetajad Triinu Einroos, Angelina Moon, Stefanie Barbara Taurus, Liis Marleen Karro, Lisett Tatar ja Cristel Tirp.

Pärastlõunal tunnustati parimaid gümnasiste, kellest kuldmedali pälvisid Anna-Liisa Mikkor, Ferris Reintal, Janika Teldre ning Liisi Viirma ja hõbemedali Rebecca Parve, Rasmus Schipai ning Regina Virma. Õpilaste tulemused ja pühendumus on olnud eeskujulikud ning nad on tõestanud end mitmekülgselt nii akadeemilises kui ka koolivälises tegevuses.

Foto: Tiit Mõtus

Pirita linnaosa vanem väljendas rõõmu ja uhkust kõigi lõpetajate üle ning avaldas tänu kõigile, kes on andnud oma panuse nende haridusteekonda. Ta tänas õpilasi, vanemaid ja õpetajaid, rõhutades, et õppimine on meeskonnatöö, kus iga panus on oluline. Ta soovis lõpetajatele avatud uksi ning julgustas neid tulevikuks valmistuma, öeldes: “Uksed teie ees on valla ning teilt oodatakse palju.”

Kooli direktor Toomas Pikhof saatis teele õpilased järgmiste sõnadega: „Armsad gümnaasiumi lõpetajad! Täna olete jõudnud oma eluõite aeda. Kaksteist kaunist ja kõrget puud on õide puhkenud ja lummavad teid tarkusest pakatava meela lõhnaga. Olete osanud hästi hoida ja armastada neid puid. Õnnitlen teid gümnaasiumi lõpetamise puhul!“

Head Uudised GoodNews