1. Avaleht
  2. Haridus
  3. PALJU ÕNNE! Tallinna Õpetajate Maja direktoriks nimetati Allan Kaljakin
PALJU ÕNNE! Tallinna Õpetajate Maja direktoriks nimetati Allan Kaljakin

PALJU ÕNNE! Tallinna Õpetajate Maja direktoriks nimetati Allan Kaljakin

Allan KaljakinTallinna linnavalitsus kinnitas tänasel istungil Tallinna Õpetajate Maja direktori ametikohale Allan Kaljakini.

Tallinna Õpetajate Maja direktori ametikohale kuulutati välja avalik konkurss. Tallinna Haridusameti juhataja 12. veebruari 2016 käskkirjaga moodustati kuueliikmeline konkursikomisjon.

Direktori ametikohale kandideerimiseks esitati seitse avaldust. 15. veebruarist kuni 18. veebruarini 2016 viidi läbi dokumendivoor ning konkursikomisjon langetas otsuse lubada kõik seitse kandidaati vestlusvooru. Pärast kandidaatide ärakuulamist ja sellele järgnenud arutelu valis komisjon 5 poolthääle ja 1 vastuhäälega Tallinna Õpetajate Maja direktoriks Allan Kaljakini.

Õpetajate Maja on Tallinna linnaasutus, mis pakub kvaliteetset projektijuhtimisteenust (huvikursused, koolitused, kultuuri- ja meelelahutusprojektid) nii haridustöötajatele, eraisikutele kui ka asutustele ja ettevõtetele. Õpetajate Maja korraldab koos oma ala professionaalidega põnevaid ja meeleolukaid koolitusi gruppidele, huvikursusi täiskasvanutele, firma- , era-, laste- ja ka koguperepidusid.

Aastas on kaks huvikursuste hooaega, sügis- ja kevadhooaeg – kokku toimub rohkem kui 60 erinevat kursust. Õpetajate Maja Kunstigalerii eksponeerib aastas 11-14 näitust, galerii ruumides on oma loomingut eksponeerinud nii algajad kui juba tuntud kunstnikud. Maja hea akustika on pakkunud võimalusi korraldada ka suurepäraseid muusikaüritusi.

Head Uudised GoodNews