1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Pealinna parimaks lastekaitsetöötajaks valiti Kristiina Keerd
Pealinna parimaks lastekaitsetöötajaks valiti Kristiina Keerd

Pealinna parimaks lastekaitsetöötajaks valiti Kristiina Keerd

Kristiina Keerd
Fotod: Raepress

Lastekaitsepäeva puhul toimus J. Poska majas täna, 1. juunil, traditsiooniline Tallinna linnavalitsuse vastuvõtt pealinna lastekaitsetöötajatele.

Tänasel pidulikul üritusel anti üle auhind parimale 2018. aasta lastekaitsetöötajale, kelleks valiti seitsme nominendi seast Lasnamäe linnaosa valitsuse lastekaitsespetsialist Kristiina Keerd, kes töötab sel ametikohal alates 2002. aastast. Kolleegid on tema kohta öelnud, et tööülesannete täitmisel on ta professionaalne, kiire ja täpne. Kristiina on alati nõus oma teadmistega ja kogemusega appi tulema teistele kolleegidele, lahendama keerulisi juhtumeid, panustama vajadusel ka oma vaba aega klientide probleemide lahendamisel.

Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuvaldkonna abilinnapea Tõnis Mölderi sõnul on lastekaitsetöö igas kohalikus omavalitsuses tähtsal kohal. „Suvekuu esimesel päeval juhitakse üle terve Eesti toimuvatel üritustel tähelepanu eelkõige laste õigustele ja üldisele laste heaolule, kuid oluline on tunnustada ka lastekaitsetöötajad, kes tegelevad igapäevaselt perede ja laste abistamise, märkamise ja probleemide lahendamise nimel. Lastekaitsetöö on väga mitmekülgne ning nõuab palju oskusi. Lastekaitsetöötajad on Eestis väga hea kvalifikatsiooniga ning väärivad kindlasti tunnustamist,“ sõnas Mölder.

Nimetatud tiitlit antakse välja alates 2015. aastast. Tiitli on saanud Anne Sundja (Kristiine linnaosavalitsus) 2015. aastal, Aasa Rohtla (Haabersti linnaosavalitsus) 2016. aastal ja Marit Pauk (Põhja-Tallinna linnaosavalitsus) 2017. aastal.

Ürituse lõpus toimus J. Poska maja trepil ka traditsiooniks saanud kõigi osalejate pildistamine. Osalejatele esines René Soom, teda saatis pianist Tarmo Eespere.

Head Uudised GoodNews