1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. PEATSELT EESTIS! Saku Suurhallis avaneb jõulukuul Aladdini maagiline maailm
PEATSELT EESTIS! Saku Suurhallis avaneb jõulukuul Aladdini maagiline maailm

PEATSELT EESTIS! Saku Suurhallis avaneb jõulukuul Aladdini maagiline maailm

aladdin28., 9. ja 10. detsembril Saku Suurhallis ületavad paljude laste ja lapsemeelsete lemmikkangelased Aladdin ja Printsess koos sõpradega kõige uskumatumaid takistusi, et täita salasoov! Ja muidugi ka imelamp, mis lubab meie kangelastel kohtuda lõbusa Džinniga, lennata tõelisel lendaval vaibal, reisida ajas ning astuda võitlusse kavala ja kõikvõimsa Tulevalitsejaga!

„Aladdin ja Tulevalitseja“ on kõrgetasemelisim etendus, mida esitab rahvusvaheline spetsialistide kollektiiv, kes on eelnevalt töötanud juhtivatel jääareenidel ning osalenud grandioossetes teatraliseeritud lavastustes üle kogu maailma. Lisaks etenduse muljetavaldavale muusikalisele osale on eriliselt ära märgitud ka eriefektid ja Ida muinasjutumaailma visualiseerimine.

Pole ju sellise tasemega tule-jääetendust kunagi varem jääl esitatud! Dekoratsioonid on valmistatud samaaegselt mitmes maailma juhtivas teatritöökojas. Truppi kuuluvad rahvusvahelise klassi iluvõimlemise, iluuisutamise ja õhuakrobaatika meistersportlased. Spetsiaalselt etenduse jaoks on õmmeldud üle 200 kostüümi. Selle tehnilise täiuslikkuse peo võtab kokku tohutu 300-meetrine ekraan, mis võimaldab täielikult sukelduda muinasjutu uude maailma!

Idamaine linn majade ja minarettidega, Sultani palee, printsessiaiad, turuväljak tänavakauplejate, mustkunstnike, maotaltsutajate, akrobaatide, mõõga- ja tuleneelajate ning kaamelitega, tähti täis öine taevas – see pole kaugeltki kõik, kus meie kangelased jääetenduse ajal viibida jõuavad! Võtke vastu! Kutsuge sõpru ja tuttavaid! Maagia külastabTallinnat! „Aladdin ja Tulevalitseja“ 8., 9. ja 10. detsembril Saku Suurhallis! NB! 8. ja 10. detsembril on etendus eesti keeles, 9. detsembril vene keeles.

aladdin

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews