1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Pirita väärikate huvikool kutsub tervisliku toitumise loengule
Pirita väärikate huvikool kutsub tervisliku toitumise loengule

Pirita väärikate huvikool kutsub tervisliku toitumise loengule

27. oktoobril kell 12 toimub Pirita päevakeskuses väärikate huvikooli sarja teine loeng, kus tuleb juttu tervisliku toitumise teemadel.

Hea tervise ja kosutava toitumise teemal räägib toitumisnõustaja Eva-Liisi Kaaristo, kes jagab kasulikke nõuandeid ja praktilisi soovitusi tervise hoidmiseks ja parandamiseks toitumise toel. Loengus saab juhiseid selle kohta, kuidas tervislik toitumine võib olla lihtne osa elustiilist, kuidas ennetada enamlevinud terviseprobleeme ning jagatakse toitumissoovitusi mõningate terviseprobleemide puhul. Juttu tuleb sellest, millistele toidugruppidele tuleks kõige enam tähelepanu pöörata ning milline on teadlik toitumine vanemas eas.

Loengus saab juhiseid selle kohta, kuidas tervislik toitumine võib olla lihtne osa elustiilist, kuidas ennetada enamlevinud terviseprobleeme ning jagatakse toitumissoovitusi mõningate terviseprobleemide puhul.

„Pirita väärikate huvikool on suurepärane võimalus püsida elukestva õppe lainel, saada inspiratsiooni tervislikuks ja aktiivseks eluks ning muuta elu paremaks,“ kutsub osalema Pirita linnaosa vanem Kaido Saarniit.

Pirita väärikate huvikool on suurepärane võimalus püsida elukestva õppe lainel, saada inspiratsiooni tervislikuks ja aktiivseks eluks ning muuta elu paremaks.

Huvikool kestab maini ning kord kuus jagavad oma teadmisi kogenud eksperdid, kes räägivad tervisliku elustiili, turvalisuse ja kriisi ennetamise, vaimse heaolu ja stressi leevendamise ning aianduse teemadel.

Pirita väärikate huvikool toimub Pirita päevakeskuses aadressil Metsavahi tee 4. Huvikool toob Piritale väärtuslikud teadmised ja mitmekesised õppimisvõimalused.

  • Loengud on tasuta.
Head Uudised GoodNews