1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Pirital alustab esmakordselt väärikate huvikool
Pirital alustab esmakordselt väärikate huvikool

Pirital alustab esmakordselt väärikate huvikool

Reedel kell 12 alustab Pirita päevakeskuses väärikate huvikool, pakkudes kord kuus mitmekülgseid loenguid ja koolitusi. Huvikool toob Piritale väärtuslikud teadmised ja mitmekesised õppimisvõimalused vanematele elanikele.

Huvikool toob Piritale väärtuslikud teadmised ja mitmekesised õppimisvõimalused vanematele elanikele.

Foto: Shutterstock

Huvikooli esimesel kohtumisel astub üles Lääne-Tallinna Keskhaigla juhatuse esimees ja tunnustatud tervisespetsialist doktor Arkadi Popov, kes võtab luubi alla terviseteemad ning jagab kasulikke nõuandeid tervise hoidmiseks ja parandamiseks. Doktor Popovi juhtimisel algatati Eestis telemeditsiini projekt, mis vahendab arstiabi üle interneti maale, väikesaartele ja kiirabiautodesse. Popov on valitud Postimehe poolt aasta inimeseks (2020).

Arkadi Popov. Foto: Eesti Tervishoiu Muuseum, Silver Raidla

Järgnevatel kuudel ootavad osalejaid huvitavad teemad ja kogenud eksperdid, kes räägivad tervisliku toitumise ja elustiili, turvalisuse ja kriisi ennetamise, vaimse heaolu olulisusest ja stressi leevendamisest, aiandusest, aktiivsest eluviisist.

„Pirita väärikate huvikool on suurepärane võimalus vanemaealistele püsida elukestva õppe lainel ning saada inspiratsiooni tervislikuks ja aktiivseks eluks. Ootame teid kõiki Pirita päevakeskuses aadressil Metsavahi tee 4,“ kutsub linnaosa vanem Kaido Saarniit.

Pirita väärikate huvikool on suurepärane võimalus vanemaealistele püsida elukestva õppe lainel ning saada inspiratsiooni tervislikuks ja aktiivseks eluks.

  • Huvikooli kestab maini. Loengud on tasuta.
Head Uudised GoodNews