1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Pühade ajal sõidavad Tallinnas jõulutramm ja -troll
Pühade ajal sõidavad Tallinnas jõulutramm ja -troll

Pühade ajal sõidavad Tallinnas jõulutramm ja -troll

Jõuluajal ootab Tallinna Linnatranspordi AS 24. ja 25. detsembril kõiki huvilisi sõitma jõulutrammi ja -trolliga. Pühadeaegses trammis ja trollis tervitavad lapsi päkapikud ja jõuluvana.

Tallinna Linnatranspordi ASi juhatuse esimehe Deniss Boroditši sõnul on jõulusõidukitest ühistranspordis saanud linlaste poolt oodatud ja meeldiv pühadetraditsioon. „Meie jõulutrammide- ja trollidega tullakse sõitma perekonniti. Läbi jõulutrammi või jõulutrolli akna saab uudistada pühadeehtes kodulinna ja sõidukis loob meeleolu jõuluvana koos abilistega,“ kirjeldas Boroditš jõulusõitu.

Boroditši sõnul on jõulutrammid- ja trollid ettevõtte kingitus linlastele. „Hoopis suurema kingituse ühistranspordi kasutajatele tegime juba jõulude eel, kui sõlmisime kokkuleppe saja uue keskkonnasõbraliku gaasibussi ostmiseks, mis saabuvad tänavatele juba järgmisel aastal,“ ütles TLT juhatuse esimees.

Meeleolukas jõulutramm jõuluvana juhtimisel sõidab 24. detsembril marsruudil Tondi – Kadriorg kell 11.00, Kadriorg – Kopli kell 11.20 ja Kopli-Tondi kell 11.55. Järgmisel päeval, 25. detsembril lisandub jõulutrammi marsruuti lennujaam ja tramm sõidab Tondi – Kadriorg kell 11.00, Kadriorg – Kopli kell 11.20 ja Kopli-Lennujaam kell 11.55 ja Lennujaam – Tondi kell 12.40.

Jõulutroll sõidutab linlasi 24. ja 25. detsembril marsruudil Kaubamaja – Mustamäe kell 11.00 ja 12.20. Vastupidisel suunal Mustamäe – Kaubamaja kell 11.45 ja 13.00. Jõulutrolli viimane sõit algab kell 13.30 Kaubamaja peatusest ning suundub Lille peatusesse.

Jõulupühade ajal 24.-26. detsembril töötab Tallinna ühistransport pühapäevaste sõiduplaanide alusel. Detailsemat infot kehtivate ühistranspordi graafikute kohta leiab veebilehelt www.transport.tallinn.ee.

Head Uudised GoodNews