1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. GALERII I Raamatumüüjad ja programmi vilistlased tähistasid rekordsuve
GALERII I Raamatumüüjad ja programmi vilistlased tähistasid rekordsuve

GALERII I Raamatumüüjad ja programmi vilistlased tähistasid rekordsuve

Eile õhtul panid Southwestern Advantage tudengiprogrammis osalejad möödunud suvele piduliku punkti, tähistades oma saavutusi seitsmel erineval auhinnabanketil üle Tallinna. Ühtlasi toimus ka tudengiprogrammi vilistlaste kohtumine, sealhulgas olid kohal tuntud näod nagu investor Jaak Roosaare ja koolitaja Peep Vain.

Õhtu algas piduliku auhinnabanketiga, kus tunnustati tudengeid ja jagati auhindu saavutusrikka suve eest. “Nimelt veetis sel aastal 195 Eesti noort oma suve kokku 11 USA osariigis ja kahes Kanada provintsis, müües ukselt-uksele raamatuid,” jagas Southwestern Advantage Eesti esindaja Erki Kukk.

Foto: Oleg Hartsenko

Pidu jätkus aga Tallinna südalinnas Sakala Teatrimajas vilistlaste üritusel, mis oli täis elevust ja nostalgiat, kuna kokku olid tulnud programmi vilistlased erinevatelt elualadelt. Üheks silmapaistvaks külaliseks oli Peep Vain, kes käis Southwesterni tudengiprogrammi raames Ameerikas aastatel 1990-1993.

“Kokkuvõttes oli kogu õhtu mitte ainult suurepärane võimalus tänada ja tunnustada programmi osalisi, vaid ka võimalus ühendada erinevaid põlvkondi, jagada kogemusi ning innustada uusi eesmärke,” tõdes Kukk.

Head Uudised GoodNews