1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Rahvakultuurikollektiive oodatakse osalema uuringu teises etapis
Rahvakultuurikollektiive oodatakse osalema uuringu teises etapis

Rahvakultuurikollektiive oodatakse osalema uuringu teises etapis

Uuringu eesmärk on saada terviklik ülevaade Tartu linnas tegutsevatest rahva- ja pärimuskultuuri valdkonnas tegutsevatest kollektiividest, nende tegevuse korraldusest, tingimustest, rõõmudest, muredest ja arenguvajadustest.

Kui uuringu esimene osa kaardistas Tartu linnas tegutsevaid rahvakultuurikollektiive ja -rühmasid, siis teine osa keskendub kollektiivide rahastamisega seotud küsimustele. Küsimustikku oodatakse täitma ühte või mitut kollektiivi haldava organisatsiooni või asutuse kohta ühiselt. Teisisõnu, küsitluse peaks täitma ühe juriidilise isiku kohta tervikuna (isegi, kui selle juriidilise isiku koosseisus tegutseb mitu rühma). Küsitlustele ei pea vastama Tartu linnas tegutsevad koolid.

Kui kollektiivil on vastamata uuringu esimese etapi küsimustik, siis võib ikkagi julgelt uuringu teise etapi ära täita. Sellisel juhul saadetakse kollektiivile vastamiseks ka uuringu esimese etapi küsimustik. Sõltuvalt kollektiivi struktuurist ja tegevuse korraldusest võib olla tarvilik kaasata küsimustiku täitmisse ka teisi kollektiiviga seotud inimesi, kes omavad vajalikku infot (juhendaja, koori- või rühmavanem, tegevjuht või president).

Küsitlust saab täita SIIN.

Kõikide uuringut puudutavate küsimustega võib pöörduda Ragnar Siili poole (ragnar.siil@gmail.com).

Head Uudised GoodNews